Sakramento u sve težoj poziciji, Bogdan se seli u najbogatiji klub lige?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 03.11.2019.
18:28
Izvor: Sportske.net

Odbio je prvu ponudu Kingsa, hoće li narednog leta promeniti sredinu?

AP Photo/Rich Pedroncelli
AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Povela se nedavno polemika oko ostanka Bogdana Bogdanovića u redovima Sakramento Kingsa.

Najbolji strelac nedavno okončanog Mundobasketa bi naredog leta mogao da postane ograničeno slobodan agent, što jasno znači da bi mogao da promeni sredinu.

Uprava Kingsa je pokušala da ga zadrži, ponudili su mu četvorogodišnji ugovor težak 51 milion dolara, ali je Bogdan odbio tu ponudu.

To je maksimum koji "Kraljevi" u ovom trenutku mogu da mu ponude, pa je sva prilika da će se reprezentativac Srbije narednog leta okušati u "slobodnim vodama".

Čitava priča oko Bogdanovićeve sudbine upalila je alarm u redovima Njujork Niksa.

Najbogatija franšiza u ligi je imala razočaravajuće leto, nisu uspeli da dovedu prve želje Kevina Durenta i Kajrija Irvinga, koji su na kraju završili u komšiluku, u redovima Bruklin Netsa.

Ipak, u mladom Er Džej Beretu su dobili potencijalnu zvezdu, oko koje će graditi ekipu, pa im je Bogdanović kao pouzdan šuter postao veoma interesantan.

U ovom trenutku ne mogu mnogo da učine, ali će se vremenom sve više aktivirati po pitanju njegovog angažovanja, prenose mediji u SAD, pa bi narednog leta mogli da mu pošalju ponudu koju neće moći da odbije.

Bogdanović se u dresu Sakramenta pokazao kao vrlo pouzdana šuterska opcija, a pritom je sasvim dobar i u organizaciji igre, prosečno je na 154 upisana nastupa u NBA ligi beležio 12,8 poena, 3,5 asistencije i 3,1 skok po meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 03.11.2019
23:18

Pa ako hoce da naprave ozbiljniju ekipu, Bogdan im bas i nije potreban, ima mnogo boljih sutera...

avatar
Mani2
Monday, 04.11.2019
06:53

Slazem se.Ne gube nista, gube NYK