Šakotina poruka Zvezdi pred Olimpijakos, ovo obavezno mora da uradi!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.12.2020.
15:10
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Bivši trener Zvezde zna recept za pobedu nad crveno-belima iz Pireja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Dragan Šakota zbog pandemije koronavirusa, koja je prekinula prošlu sezonu, nije mogao da ostvari zacrtane ciljeve na klupi Crvene zvezde, a letos je na njegovo mesto došao Saša Obradović, aktuelni šef struke crveno-belih.

Zvezda je vezala tri poraza u poslednja tri meča, večeras igra protiv Olimpijakosa u 13. kolu Evrolige, pa je ishod ovog duela od velike važnosti za Obradovićev tim.

Tim povodom ''Žurnal'' je kontaktirao Šakotu, koji pažljivo prati dešavanja na košarkaškoj sceni ove sezone, a osim Zvezde, posebno je zainteresovan i za grčke klubove, s obzirom da je tamo proveo dug period u karijeri, a na klupi Olimpijakosa je bio u sezoni 2003/04.

Kao najveću opasnost za Zvezdu večeras vidi iskusne plejmejkere Slukasa i Spanulisa, ali i dodaje da oni trenutno nisu u potpunosti na onom nivou koji se od njih očekuje.

Recept za Zvezdinu pobedu?

''Držati ih agresivno od početka utakmice. Ne dozvoliti im lake poene i šut van 6,75. Kontrola skoka je obavezna. U slučaju da ovo ispuni Zvezda se pretvara u favorita meča'', istakao je Šakota.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke