Šakota upozorava, Zvezdu čeka ''izuzetno opasna utakmica!''

Autor: Beta Beta
utorak 14.01.2020.
16:11
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je danas da njegova ekipa mora da zaboravi prvu utakmicu koju je odigrala protiv Žalgirisa, a predstojeću u Beogradu ocenio kao "izuzetno opasnu".

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Crveno-beli su slavili u Kaunasu, a sutra dočekuju Žalgiris na svom parketu, u utakmici 19. kola Evrolige.

"Moramo da zaboravimo prvu utakmicu koju smo odigrali u Kaunasu. Njihova ekipa se promenila, igra je mnogo bolja. Imaju izvanrednog trenera, jednog od najboljih u Evropi, prema kome imam maksimalan respekt, on izvlači maksimum iz ove ekipe", rekao je Šakota.

Zvezda je trenutno osma na tabeli sa devet pobeda i devet poraza, dok je Žalgiris na 16. poziciji sa skorom 5/13.

"U poslednje vreme igraju jako dobro, pobedili su na poslednje dve od tri utakmice, u Madridu bili u utakmici do praktično same završnice. Ekipa Žalgirisa je pravljena za visoke ciljeve, sada se nalaze u dobrom ritmu i ovo je za nas gledajući sve okolnosti izuzetno opasna utakmica", rekao je Šakota.

Kapiten Zvezde Branko Lazić naveo je da je pred njegovim timom izuzetno teška utakmica.

"Nemamo ni dovoljno vremena da se pripremimo za ovaj meč, imamo i nekoliko rovitih igrača. Uz sve to, Žalgiris je u dobroj formi, igraju mnogo bolje, zabeležili su i neke vredne pobede u prethodnim nedeljama, tako da njihov položaj na tabeli mnogo zavarava", rekao je Lazić.

Lazić je kazao da će crveno-beli morati da odigraju sa mnogo energije, vrlo čvrsto.

"Uz to, očekujem da nam navijači pomognu jer se zna kako je igrati u Beogradu pred punim tribinama naših navijača. Tu nikome nije lako, a nama na parketu mnogo znači", naveo je on.

Utakmica se igra sutra od 19.00 u Beogradskoj areni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke