Šakota "pročitao" Špance, ima i recept za pobedu, na potezu igrači!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 27.11.2019.
19:13
Izvor: Sportske.net, KK Crvena zvezda

Hoće li "crveno-beli" ostvariti novu pobedu u Evroligi.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u četvrtak ekipu Valensije u utakmici 11. kola Evrolige.

Meč sa Valensijom biće drugi za  Dragana Šakotu od povratka na klupu "crveno-belih", u prvoj je klub sa Malog Kalemegdana trijumfovao protiv Mornara u ABA ligi.

"Pred ovakve utakmice posmatramo naše rivale u kojoj formi dolaze. Valensija je sa tri uzastopne pobede u formi u Evroligi, koju treba respektovati jer su uspeli da se podignu i naći načina da pobeđuju u ovom takmičenju koje je vrlo teško. Sa druge strane, sa španskim ekipama uvek morate da računate da igraju dobro u tranziciji i da je glavni recept i ključ igra u odbrani", rekao je Šakota.

Centar Zvezde Ognjen Kuzmić poziva navijače da podrže svoju ekipu u novom evropskom izazovu.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica, stiže Valensija dobar tim, Pobeda u Kaunasu nam znači mnogo, a sada nas očekuje osvajač Evrokupa, tim koji se pojačao sa nekoliko vrlo dobrih igrača, u dobroj su formi  sa tri uzastopne pobede i napadački vrlo opasni. Potrebna nam je podrška,  imamo dobru atmosferu u svlačionici,  i uz punu halu koja će da bude uz nas 40 minuta, verujem da možemo da nastavimo seriju pobeda", rekao je Kuzmić.

Na Zvezdinoj strani je i tradicija, ovi timovi su se do sada četiri puta sastajali u Evroligi i svaki put je srpski tim bio bolji.

Meč 11. kola Evrolige igra se u četvrtak od 19 časova u beogradskoj "Štark Areni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke