Šakota nakon poraza u Nišu: "Čudne odluke, sami smo izgubili..."

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 17.02.2020.
00:33
Izvor: Sportske.net

Strateg "crveno-belih" čestitao Partizanu pobedu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota čestitao je košarkašima Partizana na pobedi, te je istakao da njegov tim večeras nije imao sreće u finalu Kupa Radivoja Koraća.

"Mislim da je utakmica bila uzbudljiva za gledanje. Dobra, kvaltietna, bilo je dosta promena rezultata. Čestitam Partizanu, moglo je biti drugačije. Kao što smo juče mi imali sreće, tako su oni sada, pa je tako, nažalost, utisak je da smo sami izgubili", kazao je on na konferenciji za medije.

"Nismo sačuvali prednost koja je bila poprilično velika na kraju i pored dogovora da se pravi faul. Čudne odluke za faul u napadu u završnici, tako da su to neke stvari koje bi trebalo još jednom pogledati pa proveriti. Svi ostali statistički podaci su skoro isti, osim što smo bili bolji u skoku. Napravili smo 22 greške i to je sigurno odlučilo pobednika", kazao je Šakota koji je potom prokomentarisao prekršaj Kevina Pantera koji se kasnije ispostavio ključnim u porazu "crveno-belih".

"Mislim da je igrač stao ispred njega, možda i nepropisno, jer ti ako hoćeš da se krećeš, nemaš izbora. Poprilično je daleko bilo...to je situacija, momenat. Kao što je dogovor bio da se napravi faul, a nije napravljen, to su jako velike greške za utakmicu u kojoj smo dali sve i tu ne može ništa da se zameri, ali te dve greške su nas koštale", smatra trener Zvezde.

"Pobede donose samopouzdanje, to je tačno, a velike ekipe su one koje pametno nastavljaju i analiziraju. Mi smo prošli tek pola utakmica koje nas čekaju ove sezone. Jesmo hteli da osvojimo, bili smo blizu, ali važnije utakmice dolaze. Partizan je jaka ekipa, nije sporno, mislim da je bio favorit, s obzirom na plasman u ABA ligi i na to da je ovo naša osma utakmica u 16 dana", istakao je Šakota.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GlasRazuma
Monday, 17.02.2020
13:29

Ajdemo sada traziti krivce u nekom drugom,to je najlakse,narocito ako time pokusavate da prikrijete sopstvene greske i sopstveno ne znanje. Alo Sakota,znas kada ces ti da dobijes nekog ozbiljnog trenera koji na 50 sek do kraja +6....NIKAD!!!! To ozbiljni treneri ne gube !!!! Kakva si zadnja dva napada odigrao protiv Mege,pa ono je sramota !!! Sada pocinjete da zamenjujete teze,umesto da si ispao od Mege u polufinalu (sto si i zasluzio) i dobio otkaz istog momenta,ti sad okreces pricu kako vam je neku oteo Kup RK !!! Stvarno zalosno !!! A za Čovica imam jednu poruku....covece dovedi normalnog trenera ako mislis da igras ozbiljnu kosarku,dovedi trenera koji bre ima ambicije,trenera bre sa emocijom,koji to emociju moze da prenese na igrace....a ne bre ovog sedog starca , koji vise nema osecaj za toplo i hladno a ne za nesto drugo !!!!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 22.02.2020
00:05

Ovo su vesti o kosarci, a ti se obracas treneru jugoslovenskog fudbalskog kluba partizan ljepi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.02.2020
12:51

Ova kradja i otimacina ima njih da boli jako dugo.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 17.02.2020
22:01

Sudije su otele Partizanu Kup, a FMP nam ga vratio u zadnjih 8 sec, to je istina koja te uvek boli.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 19.02.2020
12:17

Izace na nos te kradje i otimacine svima koji nemaju obraza i njima se dice ljepi.

avatar
2012/2013-2019/2020
Tuesday, 18.02.2020
16:40

I tvoja glupost boli one oko tebe, ali, to ne znaci da su oni krivi za to Hahaha

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 17.02.2020
12:37

Malo kontradiktorno,čudne odluke,a sami smo izgubili,mislim da ste se Vi jednostavno pogubili.

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 17.02.2020
12:29

Molim gospodina Šakotu da sa svojim igračima na miru odgledaju snimak cele utakmice i onda daju izjave, o po njima ,spornim momentima.Ovaj faul koji je napravio Panter je za zatvor.Obgrlio Pejdža sa obe ruke,jer se ovaj bolje pozicionirao i zatim ga otresao o parket kao deda slinac o trotoar.Ono što je uvek i sigurno tačno,to je da kada sudi Belošević,a Partizan pobedi, je više nego zasluženo,jer on kao ostrašćeni zvezdaš i zvezdaško srce u njemu(nasledio od oca) ne može da dozvoli Partizanu da pobedi ukoliko crno beli nisu bar 50% bolji.To što je sinoć bilo tesno je naravno njegova zasluga inače 10-15 razlike ladno za Partizan.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 17.02.2020
15:17

Vi ste sinoc zasluzeno pobedili a sve ovo ostalo sto.pises su takve nebuloze coveka koji vise mrzi Zvezdu nego sto voli svoj klub!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 17.02.2020
19:24

Potpisujem sve što si rekao, celu utakmicu ih je držao u igri, kako god bi se Partizan odlepio na više od 4-5 poena, eto krađe kojom su ih vraćali u igru. Da je pošteno suđenje bilo bilo bi 20 razlike za Partizan i sve rešeno već u 3. četvrtini.

avatar
svojnasvome
Monday, 17.02.2020
09:15

Axaaa. Nije faul a?...Tad se ne svira? Kad se jos ne svira faul? Na kraju meca, na kraju svake cetvrtine, na početku cetvrtine, na isteku produžetka ... Izvini a kad se svira? Videli smo da se ne svira u finišu finala kupa Guduricevo kolo kod odlucujuceg suta za tri, videli smo da Beron moze da trci bez tapkanja lopte za titulu .. videli smo u prošlom meču ABA lige da npr na trzanje Jagodica Kuridže sviraju faul u odčucujucim trenucima.......treneru izmišljenog kluba potomku FMP, mislis da je regularno da postoje dva ista kluba u istom rangu pa imate po dva prijateljska meča i "rad" jednog za drugog tokom prvenstva (ulazak cz u EK preko mesta FMP pre par godina npr...), Treneru mislis da svako može da ne ode na mec a da ga ne kazne u bodovima sem sto se pise obican poraz, treneru ne mislis li da je varanjem svih poverilaca preko UPPR-a napravljen privredno - sportski presedan? Treneru gradskog rivala nije te malo sramota kad takvu nebulozu istices u situaciji kad kao jedan evroligas imate plus 5 na 15-20 sekundi do kraja???

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 17.02.2020
19:25

Bravo! U potpunosti se slažem.

avatar
2012/2013-2019/2020
Tuesday, 18.02.2020
16:44
avatar
Petar Petar
Monday, 17.02.2020
03:12

Pa trebalo je da vam sudi ovaj kreten iz publike sto zvizdi celu utakmicu kad smo mi u napadu. Znaci neverovatno. Mislim da bi tada sigurno pobedili, covek je na svakih pet sekundi svirao nesto za vas. Isto kao na ovom posllednjem derbiju kod vas sto psuje (culo se tokom citavog prenosa). Znaci ne navija, nego covek psuje i psuje. Pih! Ali dobro, to su jadnici, nego mene zanima sta je Sakota hteo da kaze? Da Panter nije napravio faul? Hahah.. dobro, neka je tako ako bas tvrdis da jeste. Pazi, namestio mu noge,he. A kad Panter sutne trojku pa se ritne i za to dobije tri bacanja? Pa Braun isto? To nije sumnjivo ni malo? Pa floping Lazica? Pa smesni faulovi nad Stimcem na skoku kad je covek na suprotnboj strani dvorane od mesta gde lopta pada, pa Tomasovi faulovi koji veze sa zivotom nemaju, znaci njega gura onaj "vocka" i onda se sam od sebe lupi o parket i oni lagano faul Tomasu? Ni jedan od tri faula koje je imao nije bio faul, tehnicka jeste zasluzena Ajde bre, ne sramotite se.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 17.02.2020
19:28

A na sve to Šokota ne prestaje da prigovara sudijama tokom cele utakmice, ne može da se izbroji koliko je to tehničkih grešaka, 20, 30 ili više, a nijednu nije dobio.

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 17.02.2020
02:46

Pokradose nas naocigled cele Srbije. Nadam se boljem sudjenj u ABA ligi, mada je hobotnica i tu pustila svoje pipke...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.02.2020
12:51

I to u nasoj Srbiji.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 19.02.2020
03:10

@kling of jungle, ne razumem zbog cega se ti nerviras sto srpski klub trosi srpse pare ljepi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 17.02.2020
19:29

Od Srbije, naše Srbije je tvoja crvena 5-0kraka uzela kredit i zadužila se od države 17M € i nije ništa vratila. O toj krađi vi treba da pričate, a ne da izmišljate neka opravdanja za spucani državni novac u privatni FMP.

avatar
jfvr
Monday, 17.02.2020
01:41

Јел Небојша гостује код Сарапе?