Sada i zvanično, Partizan se oprostio od svog najmlađeg kapitena i "crno-belog sina"!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.07.2019.
13:54
Izvor: Sportske.net

Lep gest "crno-belih".

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Vanja Marinković će karijeru nastaviti u Valensiji, a posebnim pismom se zahvalio i njegov matični klub Partizan.

"Crno-beli sin nastavlja karijeru u inostranstvu. Njegova sledeća destinacija je Valensija, sa kojom će igrati u Evroligi."

"Najmlađi kapiten u istoriji Partizana, Vanja Marinković, novi je košarkaš Valensije. Nakon punih pet sezona provedenih u prvom timu, dvadesetdvogodišnji momak sa Čubure više neće nositi crno-beli dres, već će svoj razvoj nastaviti u španskom Evroligašu i osvajaču 7Days Evrokupa za sezonu 2018/19."

"Vanja Marinković je sa 17 godina i 9 meseci postao najmlađi kapiten u istoriji KK Partizan."

"U svojoj poslednjoj sezoni, Vanja je bio prvi strelac tima u 7Days Evrokupu, uz veoma zapaženu ulogu u ABA j.t.d. ligi, Kupu Radivoj Korać i Superligi Srbije."

"Vanja Marinković je bio deo tima koji je 2014. godine osvojio titulu šampiona Srbije. Takođe, Marinković je sa crno-belima dva puta uzastopno osvojio Kup 'Radivoj Korać', 2018. i 2019. godine."

"Ovog leta, Marinković je na NBA draftu izabran od strane Sakramento Kingsa. Ipak, svoju karijeu, Vanja će nastaviti da razvija igrajući Evroligu i ACB ligu u dresu Valensije. "

"Za odanost, posvećenost, požrtvovanje i predan rad, KK Partizan izražava Vanji Marinkoviću veliku zahvalnost! Srećno Vanja, želimo ti puno uspeha!"
, stoji između ostalog u saopštenju Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Tuesday, 23.07.2019
14:07

Kako mocan grb. Ima dve titule ('14 i '19) i tri Kupa (ne zaboravljamo im vanjetro) i dva finala ABA lige za koje se ne zna kako bismo tamo prosli, jedno protiv Cedevite, drugo protiv Buducnosti. 2015. bih mozda samo mogao da pristanem na to da je i tu isto trebalo da bude majstorica, ali, najmanje toliko, a ne 1-3.