Sada i zvanično, Budućnost dovela pojačanje na DUŽI ROK! Jedanaesto ime na spisku!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.06.2020.
16:31
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Neće igrati ''samo jedno leto''.

Cibona/Zeljko Baksaj & Domagoj Vranar & Gordan Lausic)
Cibona/Zeljko Baksaj & Domagoj Vranar & Gordan Lausic)

Povezane vesti

Preneli smo ranije danas, menadžer Miško Ražnatović je otkrio da je podgorička Budućnost angažovala bivšeg košarkaša Igokee sa NBA iskustvom, Rašada Vona, a tu informaciju su Podgoričani i ozvaničili na klupskom sajtu.

Na istom mestu, otkriveno je da je Von potpisao ugovor na dve godine, pa postoje šanse da ga na duži rok gledamo u ekipi Budućnosti.

U nastavku prenosimo saopštenje podgoričkog kluba u vezi najnovijeg transfera.

''Doskorašnji bek ekipe Igokee, Rašad DeAndre Von novo je pojačanje ekipe Budućnost Voli.

Američki bek je u NBA ligi nastupao za Milvoki, Bruklin i Orlando dok je igrao i na UNVL koledžu odakle je kao sedamnaesti pik zaigrao i u najjačoj ligi na svetu.

Von je predhodne sezone bio jedan od najboljih igrača u ABA ligi. U proseku je beležio 16.5 poena uz 41 % šuta za tri poena i dve asistencije.

Rašad Von je visok 198 cm i igra na poziciji beka šutera i sa našim klubom je potpisao ugovor na dve sezone'', navodi se na klupskom sajtu Budućnosti.

Podsetimo, pre nekoliko dana, posle sednice Upravnog odbora kluba, Budućnost je potvrdila da za narednu sezonu računa, za sada, na desetoricu igrača. To su: Kobs, Ivanović, Popović, Žugić, Šehović, Drobnjak, Starovlah, Ilić, Danilo i Zoran Nikolić. Dakle, jedanaesto ime na tom spisku je Rašad Von, pa su Podgoričani vrlo brzo kompletiranju čitavog rostera.

Takođe, doneta je odluka i da se sa trenerom Petrom Mijovićem nastavi saradnja i u narednoj sezoni.
-
Derbi baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke