Sad je stvarno gotovo! Dirljiva poruka Milana Mačvana...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.06.2020.
12:57
Izvor: Sportske.net

Jedan deo jutrošnje informacije je ipak, nažalost, tačan...

fiba.basketball/eurobasket/2017
fiba.basketball/eurobasket/2017

Povezane vesti

Kako je sinoć i najavio, Milan Mačvan se danas ponovo oglasio na Tviteru i potvrdio da je okončao svoju igračku karijeru.

''Moji najdraži prijatelji, dani moje profesionalne igračke karijere su na kraju. Moje srce bi zauvek igralo košarku, ali nažalost moja kolena više ne mogu da izdrže. Košarka mi je dala sve, a ja sam celog sebe dao košarci.

Želeo bih da zahvalim  svima koji su tokom godina uticali na moju karijeru. Svim mojim trenerima, saigračima i navijačima. Najveća privilegija za sportistu je da bude deo nacionalnog tima i renomiranih klubova koji se takmiče na najvišem nivou.

Takođe, želeo bih da izrazim zahvalnost Hemofarmu, Makabiju, Galatasaraju, Olimpiji Milano, Bajernu, Alvarku i mom Partizanu.

Ostvario sam svoje dečačke snove, osvojio brojne trofeje, bio kapiten reprezentacije. Ostaću deo košarke jer to je moj život, ali u nekoj drugoj ulozi.

Do ponovnog susreta!

Milan Mačvan''.


I tek što su tu informaciju brojni mediji preneli, stigao je demanti iz Virtusa i Karćija se javno izvinio zbog netačne vesti.

Ipak, i Mačvan je brzo reagovao i ovom objavom potvrdio da je jedan deo informacije italijanskog novinara ipak tačan, a to je da srpski reprezentativac, nažalost, završava karijeru i ostaje u košarci, ali u nekoj drugoj ulozi...

Kojoj? Moraćemo još malo da sačekamo. Ne sumnjamo da će imati veliki izbor, a mi mu želimo da donese najbolju moguću odluku.

Srećno, Milane!
-
Baner 10
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 02.06.2020
20:12

Jedna od jacih ljudskih vrlina, pa tako i sportista je izrazen osjecaj za realnost. Covjek je shvatio da vise ne moze ispuniti zahtijeve po strozim mjerilima i hvala mu na svemu. Nije spomenuo ime kluba gdje je poceo karijeru, ali to nije njegov problem, vjerojatno za taj ili kasniji period ima neki GORAK UKUS. Inace, od velikih sportista jedini je KICANOVIC prekinuo karijeru iako je imao kapacitet da igra jos deset godina. Vecina drugih se muci sto postane tuzno i smijesno...

avatar
Vjeko Stojančić
Monday, 01.06.2020
15:31

Dobar igrac ,ali samo dobar, sto znaci prosjecan.

avatar
Limenka
Monday, 01.06.2020
23:03

Cim je bio reprezentativac i redovan ucesnik eurolige, ne bih rekao da je prosecan. Da nam je vise takvih "prosecnih"

avatar
svojnasvome
Monday, 01.06.2020
13:39

Ko bude čovek zasluzuje da bude pomenut, a kome trag smrdi nedelima i neljudskim potezima tako i doboje i nestane na djubristu istorije ....jasno koji klub samo nije pomenuo Mačvan.....svako dobro ljudina i hvala ...PFC

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 01.06.2020
17:54

Neizleciv kompleks imas. :)

avatar
barbaroga
Monday, 01.06.2020
13:12

hahaha ... e jesu iskompleksirani ovi partizanovci .... svima se zahvalio osim klubu u kome je poceo seniorsku karijeru .... valjda se i on stidi svoje proslosti ...

avatar
Žex_plavac
Monday, 01.06.2020
13:12