Sa Partizanom je igrao na F4 Evrolige, danas potpisao za člana ABA 2 lige

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.01.2018.
17:17
Izvor: Sportske.net

Samo pominjanje njegovog imena vraća pristalice Partizana u neko za njih mnogo bolje vreme.

BETAPHOTO/Ana Slovic/DS
BETAPHOTO/Ana Slovic/DS

Povezane vesti

Iako je u to vreme bio veoma mlad igrač i nije imao veliku minutažu u Partizanu, Branislav Đekić je jedanm od košarkaša koji navijače crno-belih i dalje asocira na 2010. godinu, Pariz i poslednji fajnal for Evrolige na kojem je Partizan nastupao.

Đekić (207cm) danas ima 26 godina, a u nastavku sezone gledaćemo ga u dresu slovenačke Rogaške.

Ova ekipa se takmiči u ABA 2 ligi, gde posle 11 odigranih kola zauzima šesto mesto sa skorom od šest pobeda i pet poraza, a večeras u 12. kolu dočekuje Tivat.

Đekiću je ovo povratak u Sloveniju, gde je u sezoni 2015-16 igrao za Zlatorog, a prošlu sezonu proveo je u Makedoniji, u ekipi Kumanova.

Kao član Partizana ima tri osvojene titule prvaka Srbije i dva šampionska prstena u ABA ligi.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 04.01.2018
10:14

Ne bih se slozio da je imao malu minutazu,sta vise imao je vecu minutazu sveukupno koliko imaju sadasnji srpski kosarkasi u jednom mutant klubu!nPartizan je tada odigrao 85 utakmica,a Djekic je bio zamena Robertsu.Djekic je dosao u Partizan iz mladjih kategorija Fmp-a(ne iz najvecih klubova evrope)i odmah dobio minutazu,a nije hteo da potpise profesionalni ugovor sa fmp-om bas kao i Macvan (hemofarm) i mnogi drugi igraci..Bas kao i Djekic,Rasic,Kecman,Raduljica,nCvetkovic,Vranjes,Milojevic,Ilic,nBojan Popovic... i mnogi drugi,ni jedan se nije vratio u svoj maticni klub,vec su pre bili bez ugovora nego da se vrate kod male pudlice..Djekic je tada imao ponude Djirone i Barselone B,ali se odlucio za Partizan jer je dobio solidnu minutazu u evroligi.nDjekic bi postao odlican kosarkas da je malo bise jeo i radio na misicnoj masi,a sa svojom masom na svojoj poziciji nema sta da trazi u ozbiljnoj kosarci.nAli nije mu kasno,sobzirom da ima 26 godina.