Sa Džikićem stiže i prvo veliko pojačanje u Budućnost!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.06.2017.
14:58
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Angažovanje Aleksandra Džikića za novog trenera samo je prvi u nizu poteza koje će uprava Budućnosti povući ovog leta kada su nova kadrovska rešenja u pitanju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Podgorički mediji već sa sigurnošću tvrde da će Aleksandar Džikić biti novi trener Budućnosti, zvanična potvrda se još uvek očekuje, a u međuvremenu stigla je još jedna dobra vest za navijače ovog kluba.

Naime, podgoričke ''Vijesti'' danas prenose i da će ''u paketu sa Džikićem'', a uz posredovanje menadžera Miška Ražnatovića, u Budućnost stići i prvo igračko pojačanje ovoga leta.

U pitanju je 23-godišnji plejmejker Nikola Ivanović, reprezentativac Crne Gore, koji je od 2011. do 2015. već bio član podgoričkog kluba, a potom se preselio u Megu sa kojom je osvojio Kup Radivoja Koraća.

Prošlog leta je prihvatio ponudu atinskog AEK-a, ali se tamo nije najbolje ssnašao, pa je tokom sezone poslat na pozajmicu u italijansku Orlandinu.

Naravno, još uvek je pod ugovorom sa Atinjanima, sve do 2019, pa ostaje da se reši da li će u Budućnost stići kao pozajmljen igrač, ili će definitivno raskinuti saradnju sa AEK-om.
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 13.06.2017
15:37

Ajde dosta vise sa ovim, smarate, pa neka ide, ionako u Partizanu vise skoro pa nista ne funksionise, ali sto je najgore, sad ce i igraci da otidnu, neznam kuda sve ovo vodi. Nadam se da ce neko da pomogne, jer ovako vise ne ide, svake godine lose i po lose ....!

avatar
Čerek Republika Srps
Tuesday, 13.06.2017
15:30

Za ABA ligu dobar, za skidanje Zvezde sa trona nedovoljan (ni blizu)

avatar
Roj Kin 16
Tuesday, 13.06.2017
15:11

Pravo pojačanje. Još da dođu Vladimir Mihailović, Nemanja Đurišić i Filip Barović i imamo top ekipu, sa okosnicom domaćih igrača, reprezentativaca. Kad bi se vratio i Nikolić i jedan dobar crnac na poziciji 2,3 ili 3,4 i sa Džikićem na klupi mislim da možemo da pariramo Zvezdi, posebno ako im odu glavni igrači. Ajmo plavi!!!!

avatar
Ponos Srbije
Tuesday, 13.06.2017
15:43

Kome vi mozete da parirate ? 😂😂😂 Ne zaludjuj se,tako su i partizancici mislili

avatar
Roj Kin 16
Tuesday, 13.06.2017
16:07

Da pariramo svakom. Zvezdi je najveća snaga uigranost i Jović koji je igračina. Jović sad kad ode, još i Dženkins, možda i još neko ima da izdušite..

avatar
bagra
Tuesday, 13.06.2017
15:43

To su samo pusti snovi, i da dodju ti igraci, zvezda ce da vas otrese lagano, a i protiv partizana u bg, kakav god da bude nemate sta da trazite, pa i mornar bi vas pobedjivao da ne kradete.