Roketsi vode, ali su u velikom problemu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.05.2018.
18:29
Izvor: Sportske.net

Hjuston je poveo u seriji sa aktuelnim šampionom, ali nakon trećeg duela u "Tojota centru" sačekale su ih jako loše vesti.

Beta/AP Photo/Michael Wyke
Beta/AP Photo/Michael Wyke

Povezane vesti

Četa Majka D'Entonija slavila je pred svojom publikom, te tako u šesti meč serije sa Golden Stejt Voriorsima ulaze sa prednošću od 3:2.

Na samom startu su Voriorsi napravili brejk, ali je u četvrtoj utakmici Hjuston uzvratio istom merom, te su pobedom u petoj utakmici prišli na korak od istorijskog plasmana u veliko finale.

Blistao je Kris Pol, koji ima možda i najveći motiv da se domogne velikog finala, ali su iskusnog pleja dočekale loše vesti nakon petog susreta.

Naime, on je doživeo povredu zadnje lože i prema poslednjim informacijama povreda ne izgleda dobro.

Postoji realna bojazan da će propustiti predstojeći meč u Ouklednu, ali se u franšizi iz Teksasa boje i da bi Pol mogao da bude van stroja do kraja serije sa "Ratnicima"!

To bi nesumnjivo bio veliki udarac za "Rakete", teško da bi i pred svojom publikom u eventualnoj majstorici mogli da izađu na kraj sa Voriorsima bez njega, videćemo kako će se stvari razvijatu u narednih 24 sata.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 25.05.2018
18:52

CP3 će definitivno propustiti 6 meč u gostima ali će biti spreman za eventualni 7 meč, to je Hjuston potvrdio na tviteru već.. Šteta ali Hjuston je tim, Gordon će preuzeti Krisovu ulogu i verujem da može i bez pola da se uzme brejk.. #Rockets 💪

avatar
Amar Zornic
Friday, 25.05.2018
19:25

Istu povredu je Rubio imao protiv Hjustona pa je propustio seriju , ne bih bio tako optimistican u pitanju CP3