Rivers: "Miloš mora na štake, ovo mu je teško palo"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.10.2017.
10:46
Izvor: Sportske.net

Nakon tijumfa nad Finiks Sansima i saznanja da neko vreme neće moći da računa na Miloša Teodosića trener LA Klipersa Dok Rivers progovorio je o srpskom internacionalcu.

Beta/AP Photo/Jae C. Hong
Beta/AP Photo/Jae C. Hong

Povezane vesti

Košarkaši Los Anđeles Klipersa vezali su dva trijumfa na startu nove sezone, a u noći ponedeljak na utorak očekuje ih naredno iskušenje jer dočekuju Jutu Džez.

Biće to prvi meč na kojem Dok Rivers neće moći da računa na Miloša Teodosića, srpskog reprezentativca koji je u drugoj četvrtini duela sa Finiks Sansima doživeo povredu levog stopala.

"Ja zapravo taj trenutak kada se povredio nisam ni video dobro. On mi je objasnio kako se povredio... Šta da vam kažem... On ni pre ove povrede nije bio radostan, a sada će morati da koristi štake", objasnio je trener LA Klipersa Dok Rivers.

Miloš Teodosić moraće na pauzu a niko u datom momentu ne može da kaže koliko će dugo odsustvovati sa terena zbog specifičnosti povrede.

"Vidi se da mu je sve to teško palo. Došao je da igra košarku ovde, a ne da se povredi. Nadam se da će nam se što pre vratiti na teren", rekao je Rivers.

Plejmejkeru Los Anđeles Klipersa dijagnostikovan je plantarni fascitis u levom stopalu, a klub je saopštio da će sa terena odsustvovati "do daljeg".

Pojedini mediji u Americi procenili su da Miloša Teodosića čeka pauza do januara ali to nisu zvanične informacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke