Rimac pred majstoricu: "Pritisak je veliki na obe ekipe"

Autor: Beta Beta
petak 05.04.2019.
17:01
Izvor: Beta

Trener Cedevite govorio za medije pred odlučujući meč polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti.

ABA liga/Mornar/Media Pro
ABA liga/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

Trener košarkaša Cedevite Slaven Rimac rekao je danas, pred odlučujući meč protiv Budućnosti u polufinalu ABA lige, da je pritisak veliki na obe ekipe.

"Pritisak je veliki na obe ekipe, ali očekujem odličnu atmosferu i dobru utakmicu, a neka pobedi bolji", rekao je Rimac, prenosi "Hina".

Nakon što su prve dve utakmice završile pobedama domaćina, Cedevita i Budućnost će u nedelju od 19.00 u dvorani "Dražen Petrović" odlučiti ko će u finale ABA lige.

"Važnost utakmice i činjenica da je ovo majstorica sigurno utiče na igrače. Ima igrača koji su za takve utakmice, a neki nisu. Videćemo u nedelju. Na terenu ima puno faktora, a igrači će dati sve odgovore. Ako imaš karakterne igrače, onda je pritisak dobra stvar", rekao je Rimac.

On je dodao da je njegova ekipa dobro reagovala na treninzima nakon poraza u Podgorici.

"Lakše je raditi treninge nakon poraza, igrači znaju da su nešto radili pogrešno. Nakon pobede oni polete i treba ih vraćati i upozoravati. Dobro smo radili, ekipa je ekstra motivisana i raspoložena. S optimizmom gledam na utakmicu", rekao je Rimac.

Košarkaš Cedevite Toni Katić potvrdio je da je atmosfera u svlačionici odlična, da svi jedva čekaju početak utakmice.

"Očekuje nas još jedna fizički zahtevna utakmica protiv odlične ekipe. U trećoj utakmici nema favorita. I mi i oni imamo igrače koji mogu da prelome utakmicu. Ko će biti fokusiraniji i pripremljeni taj će dobiti utakmicu", kazao je Katić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke