Rimac: "Metalac je ekipa koja zna šta hoće"

Autor: Beta Beta
subota 29.11.2014.
01:35
Izvor: Beta

Trener Cibone odao je priznanje ekipi Metalca na dosadašnjem učinku u Jadranskoj ligi i priznao da će se njegov tim naći na iskušenju tokom predstojećeg duela sa klubom iz Valjeva.

cibona.com
cibona.com

Povezane vesti

Trener košarkaša Cibone Slaven Rimac rekao je da je Metalac ekipa koja zna šta hoće i koja igra timski, ali da njegovi igrači moraju uraditi sve da pobede u predstojećoj utakmici Jadranske lige.

"Očekuje nas teška utakmica protiv Metalca, ali moramo uraditi sve da pobedimo. Jako nam je bitna ta utakmica, jer u sledeća četiri kola igramo protiv ekipa koje su na praktično istim pozicijama na tabeli kao i mi", rekao je Rimac za sajt kluba.

Cibona u nedelju od 17.00 dočekuje valjevski Metalac u 10. kolu Jadranske lige.

"Metalac je, bez obzira što je prvih šest utakmica igrao kao gost, ostvario četiri pobede. Radi se o ekipi koja zna šta hoće i igra jako timski. Respektuju jedni druge, non-stop idu na skok u napadu, prave ogroman pritisak u odbrani i igraju s velikim brojem rotacija, s 10-11 igrača. Interesuje nas pobeda i moramo sve uraditi da dođemo do nje", kazao je Rimac.

Metalac je sa četiri pobede i pet poraza deveti je tabeli, ispred Cibone koja je na desetom mestu i koja ima pobedu manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke