Ričard Džeferson "vratio sat"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.12.2016.
23:53
Izvor: Sportske.net

Veteran Klivlend Kavalirsa pokazao je da još može da zakuca i to veoma efektno.

screenshot - twitter.com
screenshot - twitter.com

Povezane vesti

Bivša zvezda tadašnjih Nju Džersi Netsa Ričard Džeferson, i dalje igra košarku kao da je mladić.

Napunio je minulog juna i svoju 36. godinu, razmišljao je letos i da se povuče ali je bio u pravu što to nije uradio. U njemu nesumnjivo ima još mnogo košarke.

Da je sjajan atleta demonstrirao je i u večerašnjoj pobedi Kavsa nad Voriorsima.

Sjajno je u ključnim trenucima, kada su Kavalirsi polako hvatali priključak iskusni Džeferson zakucao i to preko dva metra visokog beka "Ratnika" Kleja Tompsona.

Neverovatno zakucavanje Ričarda Džefersona pogledajte u nastavku, a OVDE možete pronaći izveštaj sa večerašnjeg božićnog spektakla u "Kviken Loans Areni" u Ohaju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realno nerealan-1
Monday, 26.12.2016
12:14

Jeste kucao,ali je ,realno gledano,promašio boga oca,ne znam koliko je šuteva za 3 i sa poludistance promašio,ali je mnogo bilo,sreća pa Irving pogodi ono u zadnjem napadu Klivlenda

avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 26.12.2016
09:33

Navijao sam za Klivlend,jer onaj Golden Stejt smara,a onaj Kari mora non stop da se krevelji i kada da poen i kada ne da...Sa druge strane Tompson i Irving daju poene i normalno se ponasaju.nU netsima nekada Kid,Krstic,Karter,Jeferson...nJeferson je imao ta kucanja i penale,ali je imao katastrofa sut.Ne mogu da verujem da od takvog strelca nije ostalo nista?!