Rezultat bolji od igre, "delije" prizivaju "solunski scenario"! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.03.2018.
21:10
Izvor: Sportske.net

Loše je počelo u Atini ali Crvena zvezda posle dvadeset minuta igre ima dosta dobar rezultat. Milko Bjelica upisao 2000. poen za crveno-bele.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nisu se košarkaši Crvene zvezde mt:s proslavili u prvom poluvremenu duela sa Panatinaikosom ali i pored nešto slabijeg otvaranja utakmice mogu da budu zadovoljni rezultatom.

Panatinaikos posle dvadeset minuta igre vodi rezultatom 47:38 (24:15, 22:23), premda je u jednom momentu delovalo da će "zeleni" imati blizu 20 poena viška u odnosu na šampiona Srbije.

Posle samo tri minuta igre Panatinaikos je imao dvocifrenu prednost (12:2), a situacija nije bila ništa povoljnija za Zvezdu ni nakon šest minuta igre jer je domaćin imao 17 postignutih poena uz samo četiri primljena.

Ekipa Dušana Alimpijevića nikako nije uspevala da nađe put do koša u uvodnih pet, šest minuta, ali je u završnici prvog kvartala Alen Omić pomogao svom timu da smanji zaostatak na jednocifren broj poena.

Velikom zaslugom Ćavija Paskvala koji je prekomernim rotacijama napravio problem svom timu ekipa Crvene zvezde mt:s potpuno se vratila u igru na tri minuta pre kraja.

Srpski šampion prišao je na -4 (36:32) ali je posle tajm-auta PAO napravio seriju 5:0 nakon čega se domaćin ponovo odlepio.

Na kraju prvog poluvremena domaći imaju 9 poena viška, što je prednost koju su stekli u prvom kvartalu.

Milko Bjelica je u prvom poluvremenu upisao 5 poena i tako stigao do 2000. poena u dresu Crvene zvezde mt:s.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke