Retki su klubovi sa ovakvim stavom! Odbili poziv u Evrokup, ne bi išli ni u Evroligu, FIBA Liga šampiona im je mnogo bolja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.05.2018.
09:56
Izvor: Sportske.net, Eurohoops

Da li bi i pojedinim srpskim klubovima ovo bio bolji izbor?

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Atinski AEK ekspresno je odbacio poziv da se naredne sezone takmiči u Evrokupu, posle osvajanja trofeja u FIBA Ligi šampiona.

Atinjani će i dalje ostati verni elitnom takmičenju koje organizuje FIBA, takmičenju u kom su nastupali u obe sezone od kada je FIBA Liga šampiona organizovana.

Ovu informaciju juče je preneo košarkaški portal ''Jurohups'', uz podsećanje i na prethodnu izjavu prvog čoveka AEK-a Makisa Agelopulosa da bi odbio čak i desetogodišnji ugovor od Evrolige!

U AEK-u su veoma zadovoljni i organizacijom i nivoom takmičenja, kao i nagradama koje dobijaju ja ostvarene rezultate. Zbog toga ne vide razloga da bilo šta menjaju u tom pogledu.

Posle ovoga, postavlja se pitanje zbog čega srpskim klubovima FIBA Liga šampiona nije zanimljiva. Podsetimo, u prvoj sezoni igrali su i Partizan i Mega, a prošle nismo imali nijednog predstavnika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 30.05.2018
10:49

AEK-u je zanimljiva LŠ jer lažu sebe i navijače da su osvojili bitan trofej, da ne govorim o hipotetičkoj situaciji da osvoje 5,6 titula u ovakvoj katastrofalnoj konkurenciji, a da Evroliga propadne za 10 godina, svi počnu da igraju LŠ, a AEK je najtrofejniji :)))))))

avatar
MOE28
Wednesday, 30.05.2018
10:14

Zato sto patimo od toga da po svaku cenu igramo sto elitnije takmicenje. Zato sto LS u kosarci nazivamo kupom Bobana Piromana pa ga je ujedno sramota igrati...

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Wednesday, 30.05.2018
09:59

Ti to na nas mislis?