Rešeno? Istorijska trampa San Antonija i Toronta?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.07.2018.
12:05
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Lejkersi i Filadelfija ostati praznih šaka.

Beta/AP Photo/Laurence Kesterson
Beta/AP Photo/Laurence Kesterson

Povezane vesti

Greg Popović će isterati svoje, želeo je da Leonarda pošalje na Istok, ali i da za njega dobije nekog Ol-Star igrača.

I izgleda da će uspeti, prema izveštajima iz Amerike, trampa Kanađana i Teksašana je blizu "Kandža" Leonard za sjajnog strelca DeRozana. Toronto bi u San Antonio mogao da pošalje i Ibaku koji ima ugovor vredan 22 miliona po sezoni.

Ni jedan, ni drugi igrač navodno nisu oduševljeni, ali to se mnogo ne računa u NBA. DeRozan je svih devet godina u Kanadi, on nije siguran u budućnost San Antonija, priča se da je ovo Popovićeva poslednja sezona, a sam Kavi Leonard bi radije u Filadelfiju, ili Lejkerse.

Oba tim imaju da ponude manje od Toronta, Lejkersi se neće odreći mladih zvezda radi Leonarda koji ima ugovor još godinu dana. Saopštio je odluku da će otići, Sparsi moraju da ga trejduju, da za njega dobiju nešto kako ne bi odšetao naredne sezone.

I DeRozan je najbolje što mogu da dobiju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MultiMagic
Wednesday, 18.07.2018
18:53

Ovo odgovara jedino Sparsima, dobice jednog sigurno, mozda cak i 2 odlicna igraca, a sa druge strane ce uvaliti Torontu igraca kojem istice ugovor. Ako je Kavai potpuno zeljan Lejkersa, tamo ce na kraju i zavrsiti, i ako do ovog trejda zaista dodje, lako bi moglo doci i do jos jednog u januaru ili februaru kada bi Kavai za sitnis mogao da se preseli u LA, naravno ako jasno stavi do znanja reptorima da ne zeli da ostaje kod njih.

avatar
CZYNWA
Wednesday, 18.07.2018
13:58

Грег их је поштено за*ебао. Добија одличног играча за лика који неће да игра за Спарсе, а уз то је још није изашао из тешке повреде.

avatar
Sixers forever
Wednesday, 18.07.2018
13:19

Ne postiji kosarkas kog sam vise zeleo u Sixers-ima, ali stalna prica da voli L.A ...
Mislim da je najbolje da NE dolazi u Philly!!!

avatar
Kori Volden
Wednesday, 18.07.2018
13:16

Ocajan posao Toronta. Lenard ce ostati sezonu tu jos koliko mu traje ugovor i posle otici u LA. A dali su lice fransize za njega.