Rešena Radonjina sudbina!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.07.2018.
08:59
Izvor: Sportske.net

Očekivana odluka giganta iz Minhena.

Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/AltaiStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Košarkaška sekcija fudbalskog kluba Bajern donela je odluku da Dejan Radonjić nastavi da vodi ekipu i u narednoj sezoni.

Crnogorski stručnjak stigao je u Minhen početkom aprila tekuće godine i dovršio posao koji je Aleksandar Đorđević započeo.

Bajern je sa selektorom Srbije osvojio nemački kup, dok je Radonjić ekipu doveo do titule prvaka Nemačke i plasmana u Evroligu.

Pošto se Bajern ogradio za slučaj da Radonjiću ne krene dobro, očekivala se konačna odluka oko toga da li će bivši Zvezdin trener ostati u Minhenu.

Kako je ostvaren veliki uspeh, nije bilo dileme oko toga da li će Bajern zadržati Radonjića i to je u nedelju uveče potvrđeno.

Radonja će tako i u narednoj sezoni voditi Bajern, što znači da ćemo posle kraće pauze crnogorskog stručnjaka ponovo gledati u ulozi trenera jedne evroligaške ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Monday, 02.07.2018
10:22

E da nije nasih sujeta i da smo malo normalniji narod pa da pokusamo da dovedemo Saleta Djordjevica za trenera. Garantujem uz dobar projekat da bi prihvatio. Ovako...ostaje da se mrzimo i dalje.