Reptorsi ostaju bez jednog od najvažnijih igrača?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 08.05.2017.
19:13
Izvor: Sportske.net

Kako prenose mediji iz SAD, košarkaš Toronta je rešio da ovog leta postane slobodan igrač.

Beta/Nathan Denette/The Canadian Press via AP
Beta/Nathan Denette/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Franšza iz Kanade je i ove sezone bila među najboljima na Istoku, na njihovu nesreću naleteli su na Kavalirse u polufinalu konferencije, gde su ih Lebron i družina počistili.

Minulog leta prioritet kluba bio je zadržavanje Demara Derozana, na kraju su mu ponudili maksimalan ugovor i sve je bilo relativno brzo rešeno.

Ovog leta po svemu sudeći neće biti te sreće, Kajl Lauri je imao opciju da postane slobodan igrač, a manje od 24 sata nakon ispadanja iz plej-ofa, plejmejker Reptrosa je obelodanio da će je iskoristiti.

On će tako postati slobodan u izboru sredine, nije isključena opcija da će ostati u klubu, ali nema sumnje da će tražiti daleko bolji ugovor.

Ove sezone je zaradio 12 miliona dolara, a kako se i seleri kep povećava, Lauri će izvesno tražiti daleko više.

Da li će Reptorsi biti spremni da ispune njegove uslove, ostaje da se vidi, a ekipu iz "Er Kanada Centra" ća pored Laurija najverovatnije napustiti i Patrik Piterson i iskusni Serž Ibaka, koji takođe imaju opciju da postanu slobodni igrači i potraže unosnije ugovore.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roj Kin 16
Monday, 08.05.2017
19:41

Ovo je najveća prevara od igrača. Igra dobro protiv slabih, ali kad dođe plej-of onda se raspada..

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 08.05.2017
19:18

Ekipa koja ima grupu divljaka,daleko od toga da oni nemaju individualni kvalitet,tipa sam DeRozan bi osvojio EL da udje u ekipu Backe (ako postoji taj KK) ali oni ne umeju da igraju kao ekipa,nego ako nas krene soliranje krene,ako ne nista.