Reprezentativac Srbije ostao bez kluba, odmah je počelo da se šuška o povratku u Partizan!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.11.2018.
09:37
Izvor: Sportske.net

Ali, sada se Trinkijeri pita...

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Pre nekoliko dana, iz Turske je stigla vest da je srpski reprezentativac i bivši košarkaš Partizana Stefan Birčević okončao kratku saradnju sa tamošnjim Banvitom posle katastrofalnog početka sezone pomenutog kluba u domaćem šampionatu.

Banvit posle četiri odigrana kola ima sva četiri poraza u turskoj Superligi, a ceh je osim Birčevića platio još jedan stranac - Markus Tornton, koji je takođe morao da spakuje kofere i potraži novi angažman.

Birčević je od dolaska u Banvit odigrao ukupno sedam utakmica i ostvario učinak od 6.1 poena i 4.6  skokova u proseku.

Nedugo pošto je osvanula informacija da je Birčević slobodan, počelo je da se spekuliše da bi Partizan to mogao da iskoristi i dodatno ojača ekipu svojim bivšim košarkašem.

Ali, jasno je da već sada, posle dolazaka Jankovića i Brauna, crno-beli imaju možda i višak igrača, pa je pitanje da li ima svrhe dodatno ih nagomilavati.

Naravno, tek očekujemo da se novi trener Andrea Trinkijeri oglasi i otkrije neke svoje prve poteze, pa ko zna, možda posle šest vezanih poraza crno-belih bude određenih i rezova u Partizanu, poput ovih u Banvitu, pa se možda i ukaže potreba za Birčevićem, ili eventualno nekm drugim dodatnim pojačanjima.

U svakom slučaju, Partizanu hitno treba povratak na pbednički kolosek, a ako sadašnja ekpa to nije u stanju, ne treba odbacivati mogućnost i nekih drastičnijih promena u redovima crno-belih.

Predstojeće utakmice protiv Mega Bemaksa i Trenta daće odgovore na mnoga pitanja. Ko ima kvalitet za Partizan, a ko ne. Trinkijeri će odlučiti...

A navijači već imaju svoje komentare u vezi sa mogućim promenama.
-
- -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Thursday, 01.11.2018
17:13

Dobro pojacanje ako potpise za partizan ali pojacanje za Zvezdu😂

avatar
bagra
Thursday, 01.11.2018
14:38

Ne ne i ne, centar an cetvorka. Znaci covek preko 210cm, i preko 100kg, sve ispod toga nije centar!

avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 01.11.2018
10:55

Birca bi doneo neophodan sut sa distance i tri poena,plus nema prilagodjavanja i ostalih gluposti,a i moze se rotirati sa Sijem na poziciji trojke,velickovic sve manje i manje igra,tako da na cetvorci imamo jankovica i brauna..
Pecarski je talenat,ali ga ne bi pustio da igra sve dok ne poveca masu jer ono ne lici na danasnjeg kosarkas..
Da li neko u Partizanu radi na fizickoj pripremi i da li vide kako izgledaju danasnji kosarkasi u evropskim ekipama?!

avatar
_Goran_
Thursday, 01.11.2018
11:20

Braun je 2/3, nikako cetvorka..

avatar
bagra
Thursday, 01.11.2018
14:40

Pecarski jos nije zavrsio sa rastom verovatno, tako da ne treba sada raditi na nekoj teretani(tegovi) i naravno da ga treba pustiti da igra. Sve ove utalmice sto smo se raspadali je mogao da igra, gore sigurno ne bismo prosli