Reprezentativac Srbije menja klub, da li se uklapa u Partizanov letnji plan?

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.05.2019.
10:09
Izvor: Sportske.net

Svojevremeno je bio velika želja crno-belih, da li će se ipak ostvariti ovog leta?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Važan detalj u susret letnjem prelaznom roku otkrio je sinoć sportski direktor Partizana Nikola Lončar u emisiji ''U obruču'' na TV Arena Sport''.

On je naglasio da pomno prati igre i učinak srpskih košarkaša širom Evrope i otkrio plan crno-belih da u sezonama koje slede imaju bazu od domaćih igrača.

Istovremeno, poznati košarkaški portal ''Sportando'' objavio je da će povremeni srpski reprezentativac Aleksa Avramović na kraju sezone otići iz italijanskog Varezea, jer mu sa ovim klubom ističe ugovor.

Momak koga se rado sećamo iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, kada je postigao onu pobedonosnu trojku protiv Austrije, ove sezone je u Varezeu imao prosečni učinak od 17.7 poena, 3.4 skoka and 3 asistencije u Seriji A, a 21.4 poena i3.6 asistensije u FIBA Evropa Kupu.

Ne sumnjamo da ovo Lončaru nije promaklo, 24-godišnji Čačanin je odličan šuter i pre odlaska u Italiju bio je želja Partizana ali da sačekamo, verovatno je sada za njegove usluge veće interesovanje nego ranije.

U Srbiji je, pre odlaska u Vareze, igrao samo u Borcu i OKK Beogradu, mnogi se pitaju kakav bi utisak ostavio u Partizanu ili Zvezdi...
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 14.05.2019
21:35

And 3 asistencije!!! Mila moja srpska jeziko!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 14.05.2019
10:14

Slobodno neka produzi dalje jer nas je onda ispalio...