Repeša upozorio svog Amerikanca: ''Ima problem, biće meta takvih stvari u plej-ofu''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.03.2019.
15:49
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Jedna briga više za trenera aktuelnog šampiona.

Epa/Boris Pejović
Epa/Boris Pejović

Povezane vesti

Budućnost je pobedom nad Cibonom okončala ligaški deo sezone i sada bi trebalo da se maksimalno koncetriše na lej-of ABA lige, ali Podgoričnima ne ide na ruku što ligaški deo sezone u Evroligi još nije okončan.

Posle meča sa Zagrepčanima, trener Budućnosti Jasmin Repeša naglasio da je veoma važno da se niko nije povredio, pogotovo što do kraja sezone neće moći da računa na povređeog Nikolu Ivanovića.

''Kada smo se dobro branili, trčali smo bolje nego na prošlim utakmicama i izgledali jako lepo, dali puno laganih poena.

Kad nismo bili agresivni, kao na početku treće četvrtine, dozvolili smo rivalu da stekne prednost, ali je za pohvalu što smo od minus 13 došli do lagano dobijene utakmice'', konstatovao je Repeša.

Amerikancu Norisu Kolu ponovo je dosuđena namerna lična greška, što sve više brine trenera podgoričke ekipe.

''Saglasan sam da to ne sme da napravi. Ima problem sa tim i biće meta takvih stvari u plej-ofu. To mu se mora podvući'', naglasio je Repeša, a prenose ''Vijesti''.

Podsetimo, u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige Budućnost će odmeriti snage sa zagrebačkom Cedevitom. Prvi meč se narednog ponedeljka igra u Zagrebu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke