Repeša posle osmog vezanog poraza: "Tim sam preuzeo pre tri dana"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.01.2019.
11:36
Izvor: Sportske.net

Hrvatski stručnjak zahteva strpljenje nakon poraza koji je Budućnost pretrpela na njegovom debiju.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

"Šok terapija" nije dala rezultata, pošto je Budućnost posle smene Aleksandra Džikića doživela još dva poraza. Nakon neuspeha u derbiju sa Zvezdom šampion ABA lige poražen je i na debiju Jasmina Repeše od Armanija u Milanu.

"Videli ste kako smo počeli utakmicu, dopuštajući Olimpiji da trči i uzima lake šuteve i nemoguće je igrati protiv njih na taj način, pogotovo na gostovanju. U prvom poluvremenu domaćini su postigli 9 trojki od ukupno 16 koliko su dali u celoj utakmici, pogađajući sa velikim procentom i lako je videti gde je bio problem od početka utakmice", objasnio je Repeša.

Armani je ubacio 111 poena u trijumfu nad ekipom Budućnosti (111:94), a Jasmin Repeša ukazao je na kompleksnost situacije i zatražio strpljenje.

"Tim sam preuzeo pre 3 dana i imali smo nekoliko treninga. Veoma je teško kada nastupate na dva fronta, sa dosta putovanja, gubi se dosta energije utakmicu po utakmicu. Bićemo u Podgorici seda, dana i nadam se da ćemo se poboljšati, prevashodno kondiciono i uspostaviti sistem kakav želimo", zaključio je Repeša.

Posle petnaest utakmica u Evroligi ekipa Budućnosti zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa skorom 3-12, dok je u ABA ligi treća sa 8 pobeda na 13 odigranih utakmica.

Naredni meč Podgoričani igraju na svom terenu protiv Igokee u okviru 14. kola ABA lige, a zatim ih očekuje gostovanje u Tel Avivu ekipi Makabija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Friday, 04.01.2019
19:39

Ma kakav repesa, smesan trener.....nista bre nije uzeo!

avatar
Sixers forever
Friday, 04.01.2019
19:22

Repesa je PREVARA od trenera

avatar
neme
Friday, 04.01.2019
13:16

Kakav kralj.Armani ih dobio peske.Sa sve Majk Dzejmsom koji se izivljavao celu utakmicu.Repesa nesto komandovao a Micov i Kurtis ih natrpali ko decu.