Repeša još malo o atmosferi u Beogradu: ''Pljuvanje je najkukavičkiji čin!'' A šta je zamolio navijače Budućnosti?

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.04.2019.
14:54
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Iskusni stručnjak bio je veoma razočaran onim što je doživeo u Beogradu i u rezultatskom, i u nekom drugom smislu. Šta očekuje sutra?

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Budućnost je u prethodnoj utakmici, pre dve večeri u Beogradu potpuno deklasirana, poražena je s 38 poena razlike i sada je u veoma teškoj situaciji u pokušaju da odbrani titulu u ABA ligi.

Dan uoči treće utakmice finalne serije, a prve u Podgorici, trener Budućnosti Jasmin Repeša ponovo je izašao pred novinare, uz nadu da su ''dve bitke izgubljene, ali ne i rat''.

''Rekao sam odmah na večeri da su mi sada potrebne osobe, a ne igrači, koji su spremni da prihvate takvu situaciju. Ko nije spreman, neka ostane kući. Niko se neće naljutiti, ali trenutak je takav'', istakao je Repeša, a prenose ''Vijesti''.

S obzirom da je posle meča u Beogradu atmosferu u ''Pioniru'' nazvao ''atmosferom linča'', ta tema je i ovoga puta aktuelna. Repeša je danas dodao još nešto.

''Ja sam samo rekao ono što sam video, doživeo i čuo. Nisam očekivao, ali nisam doživeo traume. Ipak sam ja dete sa asfalta. Takav sam čovek – mogu da primim šamar, ali pljuvanje je najkukavičkiji čin. Namere mi nisu bile loše. Takođe, ne priznajem kazne za nasleđe'', konstatovao je Repeša.

Šta posle svega očekivati sutra u ''Morači''? Repeša ima jasnu poruku za navijače Budućnosti, tačnije molbu.

''Nama podrška, ali da ispoštuju protivnika, da oni ne dožive ono što smo mi. To ih molim, to je prava podgorička, crnogorska publika.

Podrška navijača je potrebna i biće lakše igračima, ali nije dovoljna – treba biti pametan, agresivan, disciplinovan, povezan...'', naglasio je Repeša i priznao da je očekivao bar jednu pobedu u Beogradu, ''na osnovu tehničko-taktičkih priprema''.

Posle svega, svi se pitaju imali Budućnost snage da se za tri dana oporavi od tako teškog debakla u Beogradu.

''Mora da bude reakcija zbog poštovanja prema navijačima, prema poslodavcima, jer malo je sredina u Evropi, koje redovno isplaćuju i izvršavaju svoje obaveze. Ali, pre svega je potrebna reakcija prema svom imidžu i ponosu. Ko nema reakciju u ovom momentu, taj nema ponosa i ne može igrati nigde na svetu”, zaključio je Repeša.

Utakmica između Budužnosti i Crvene zvezde igra se sutra od 19 časova u dvorani ''Morača''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.04.2019
12:20

Moze da kuka i place sekta Zvezda ce do prstena preko dva drzavna projekta.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 17.04.2019
12:18

Mnogo ga boli onih Zvezdinih +38.

avatar
nemam pojma
Tuesday, 16.04.2019
20:45

Ne mogu da razumem medije koji se ovako odnose prema ovoj stvari da tako selektivno biraju najprostačkije komentare. Da se ni jednom rečju ne osudi najodvratnije ponašanje rulje i čovekolikih hulja.

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 16.04.2019
17:00

Jos jedno skretanje sa teme ovog trenera prevaranta. Ali ipak moramo ga razumeti, on je u Buducnost dosao za ne malu platu, memontalno su mu dovedena 4 vrhunska igraca a onda je u 2 utakmice jednostavno ponizen od mnogo jeftinijeg tima. Njemu je reputacija totalno unistema i jos dodatno duguje objasnjenje onome ko je spucao desetak miliona na ugovore tih igraca.

avatar
saka7903
Tuesday, 16.04.2019
16:42

Sa tvojim izjavama još više podgrevaš čorbu,ali elem sutra vam je kraj aba lige za ovu sezonu pa i bombe da bacate.
15 razlike za Zvezdu sutra.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 16.04.2019
15:10

Шта је ''права подгоричка'' и ''црногорска'' публика, то, вероватно, само ти знаш /узгред, видели смо прошле године ту ''публику''/, излажући то као да је реч о некаквој вишевековној традицији...Не браним да су ти милији, јер су многи од њих пљунули на оно што су одвајкада били, али шта заиста мислиш о њима, можда ћемо чути једног дана када им више не будеш на платном списку...

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 16.04.2019
15:00

Nemoj da te cuje samo Vlada Jovanovic, ima da ti se smeje. Nisi ti doziveo Zeleznik (finale KLS-a 2012.godine). Da vidis ti sta su neregularni uslovi i kako se iz toga izlazi ko pobednik.

avatar
Old_school
Tuesday, 16.04.2019
15:27
avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 16.04.2019
15:59

A tek ako ga čuje sudija Juras...

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 16.04.2019
15:59

Prvi put cujem da istina nekog smara.