Regland: "Prilika koja se ne ukazuje ćesto"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.08.2018.
17:24
Izvor: Sportske.net

Novi plejmejker Crvene zvezde Džo Regland istakao je da je napravio pravi potez dolaskom u redove našeg šampiona.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Crvena zvezda u novu sezonu neće ući sa sjajnim Tejlorom Ročestijem koji je završio svoju misiju u Beogradu, ali će zato taj američki košarkaš dobiti zamenu i to u vidu novog Amerikanca, Džoa Reglanda.

"Izabrao sam Crvenu zvezdu i grad Beograd jer sam osetio da je to odlična prilika za mene. Igrati za tako veliki klub i to pred navijačima koji su među najboljima u Evropi...Takva prilika se ne ukazuje često", rekao je novi plej Crvene zvezde.

Svoje oduševljenje nije mogao da sakrije zbog navijača.

"Za njih, navijače znam odavno. Oni (navijači Crvene zvezde) su nadaleko poznati po atmosferi koju prave na utakmicama svog kluba i zaista sam oduševljen što ću igrati pred takvom publikom, i za klub koji ima takvu podršku", istakao je on.

Skroman je, ne očekuje previše za početak.

Znam da su ciljevi Crvene zvezde uvek veliki. Međutim, za početak ne očekujem ništa osim velikog rada sa saigračima i stručnim štabom, kako bi na kraju imali odličnu sezonu u svim takmičenjima, najpre ABA ligi i Evrokupu."

Inače, nije prvi Amerikanac koji stiže u redove Crvene zvezde nakon ruske Lokomotive. Ranije su takav put imali Ročesti i VIlijams.

"Sjajni igrači koje znam od ranije, i znam kakav su put imali. Međutim, ovu odluku doneo sam zato što znam da je ovo, ponavljam, izvanredna prilika za mene da igram za veliki klub sa odličnim timom koji će biti „kompetitivan" i kandidat za visok plasman u svim takmičenjima koje bude igrao. Cilj koji imamo je samo jedan, a to je pobeda", rekao je Regland.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke