Ređaju se poruke podrške Partizanu, najnovija stigla iz - Mornara!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.01.2018.
18:15
Izvor: Sportske.net, basketballsphere.com

Može li njihova podrška da pomogne crno-belima večeras protiv aktuelnog šampiona i evroligaša?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nešto više od dva sata ostalo je do početka derbija 18. kola ABA lige, između Crvene zvezde mts i Partizana, a kako se meč bliži, crno-beli dobijaju sve više poruka podrške.

Preneli smo nešto ranije na koji način se Žofri Lovernj oglasio na Tviteru, a za Partizan će večeras navijati i jedan košarkaš njihovog najvećeg konkurenta u borbi za četvrto mesto.

Naime, bivi centar Partizana, a sada barskog Mornara Uroš Luković je u intervjuu za košarkaški portal ''basketballsphere.com'' poželeo trijumf crno-belima u duelu sa Zvezdom, iako to baš i ne ide u prilog Baranima.

''Ako bih nešto voleo, to je da Partizan pobedi, iako je konkurent Mornaru. Mislim da su totalno druga ekipa otkako je došao Čane (Nenad Čanak) i da su napredovali duplo.

Da je on došao kolo-dva ranije, možda bi već sad bili četvrti. Partizan je institucija, koju nikad ne možeš da otpišeš ovako rano. Ako pobede Zvezdu, oni su ozbiljni kandidati za plej-of'',
istakao je Luković.

Podsetimo, derbi počinje u 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Monday, 29.01.2018
20:19

Ako Partizan pobedi Zvezdu,oni su veliki kandidat za play off :-D ,Ako Zvezda napravi seriju od recimo 7 pobeda u EL,veliki je kandidat za pla off

avatar
Tuesday, 30.01.2018
09:18

Potpuno nepotreban komentar, nista lose nije rekao.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Monday, 29.01.2018
20:17

Kao prvo, Zvezda ovo dobija.nKao drugo, ovo odavno nije derbi. Zvezda dominira kroz utakmice, a ne derbije sa PAR.

avatar
petar000
Monday, 29.01.2018
20:35

Da, inace je pre te Zvezdine dominacije bio derbi kad vas je Partizan razmontirao bukvalno gde je stigao. Kako to nije derbi samo sad kad je Zvezda jaca i to koliko je ko jak ne odredjuje derbi, bar ne u slucaju ova dva tima. Ispade da mi derbi nemamo poslednjih 20 godina po tebi, jer u periodu kad smo bili tu negde po snazi vi niste ni bili Zvezda.

avatar
Tuesday, 30.01.2018
09:18

U pravu si, vec sest i po godina nema Derbija.