Reding: "Zvezda nas ubila u Beogradu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.03.2015.
19:16
Izvor: Sportske.net

Bek berlinske Albe Redži Reding veruje da će se njegov tim predstaviti u mnogo boljem svetlu u revanš susretu sa Crvenom zvezdom Telekom.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Albe iz Berlina pripremaju se za utakmicu 12. kola TOP 16 faze Evrolige koja će biti od izuzetnog značaja kada je ekipa Saše Obradovića u pitanju.

Vicešampion Nemačke još uvek se nalazi u trci za mesto koje vodi u četvrtfinale uprkos tome što je Panatinaikos prošle nedelje savladao favorizovani Real Madrid.

"Nakon velike pobede koju je PAO ostvario u duelu sa Real Madridom moraćemo da pobeđujemo do kraja TOP 16 faze kako bismo se domogli četvrtfinala. Nadali smo se da će nam Real pomoći ali kako se to nije dogodilo do cilja ćemo težim putem" rekao je Redži Reding pred duel sa Crvenom zvezdom Telekom.

Alba se trenutno nalazi na petoj poziciji na tabeli sa skorom 5/6 pa će pobeda nad Crvenom zvezdom Telekom biti imperativ kako bi se održao korak sa Panatinaikosom koji gostuje u Istanbulu i ima pobedu više.

"Još uvek držimo sudbinu u svojim rukama. Zvezda nas je ubila u Beogradu ali će ovoga puta biti drugačije. Igramo pred svojim navijačima i verujem da smo u boljoj formi nego što smo bili pre osam nedelja" konstatovao je Reding.

Crveno-beli su krajem januara deklasirali Albu u hali "Pionir" ali su porazom od Barselone u prethodnom kolu gotovo ostali bez šansi za plasman u četvrtfinale.

Utakmica u Berlinu biće odigrana u četvrtak, 26. marta, sa početkom od 20 časova i 15 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke