Rečenica koja je opet pokrenula spekulacije, ostaje li Trinkijeri u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 07.05.2020.
00:04
Izvor: Sportske.net

Ima li razloga za brigu među navijačima Partizana?

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Što duže traje pauza u košarkaškim takmičenjima, to su češće i spekulacije o daljem statusu Andree Trinkijerija.

Na tu temu je u par navrata govorio i prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović, koji je pre nedelju dana u razgovoru za klupsku televiziju poručio navijačima da ne brinu.

''Navijači nemaju razloga za brigu. Partizan ima kvalitetnog trenera, kvalitetno je odabrao i nastavićemo taj neki dobar kontinuitet koji smo i započeli sa Andreom'', objasnio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Međutim, danas je u javnosti pažnju izazvala jedna rečenica koju je Trinkijeri izgovorio na tu temu, tokom intervjua za italijanski ''La Provincia di Como''

"Što se tiče mog produžetka saradnje sa Partizanom, ništa ne znamo sigurno, situacija nije jasna na globalnom i korporativnom nivou", konstatovao je Trinkijeri.

Ovo je opet pokrenulo različite komentare, ali ono što je sigurno jeste da se stav čelnika crno-belih po pitanju trenera neće promeniti.
-
Baner live stream

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alfa grobar
Thursday, 07.05.2020
12:36

Ovu vest je opet saopštio neko kp to radi stalno , mučki , iz zla , iz straha , a opet se pravi nevinašce . Svi znamo o kome je reč .

avatar
paok
Thursday, 07.05.2020
08:30

Smarate, ili ide ili ostaje, nek se odluci. Dobar je trener ali nije jedini. Ako zeli da ostane super ako ne srecan mu put i hvala za sve. Ne znam sta se vise pise o ovoj temi, ovo je 10. put.