Rebić: "Pokazali smo ozbiljan pristup"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.05.2015.
22:50
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Mladi Nikola Rebić konačno je dobio nešto više prostora u igri Crvene zvezde Telekom a nakon trijumfa nad Tamišom poručio je da su crveno-beli dokazali da ne potcenjuju nijednog rivala.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom upisali su treći trijumf u fomaćem šampionatu pošto su u utorak uveče u praznom "Pioniru" tukli Tamiš rezultatom 84:54.

Trener Dejan Radonjić iskoristio je priliku da odmorni najvažnije igrače pa su momci poput Nikole Rebića imali veću minutažu koju su na pravi način iskoristili.

"Još jednom smo pokazali da u svakoj utakmici pristupamo maksimalno ozbiljno. Odbrana je bila na zavidnom nivou i iz toga smo uspeli da ostvarimo dosta lakih poena" rekao je Rebić.

Mladi prvotimac Crvene zvezde Telekom na terenu je proveo 19 minuta i za to vreme postigao 8 poena i ostvario 5 asistencija.

"Od početka smo držali kontrolu meča, pravili lake pasove i to je rezultiralo laku realizaciju i ovoliku prednost. Nama preostaje da posle plej-ofa ABA lige svaku sledeću utakmicu dočekamo na najvišem mogućem nivou spreme" zaključio je Rebić.

Šampion ABA lige nastaviće takmičenje u Superligi duelom sa Konstantinom u Nišu koji je zakazan za petak, 8. maj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гробарчина са Цетиња
Wednesday, 06.05.2015
11:05

Је ли то онај који се надавао тројки на прошлогодишњем дербију 3 на 5."играчина" .

avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 05.05.2015
22:52

Reba ploditelj !