Real rasturio Bamberg, ovo su konačni parovi četvrtfinala

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 06.04.2018.
22:43
Izvor: Sportske.net

Real Madrid je u odličnoj formi, danas su zabeležili novu pobedu.

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Ekipa Real Madrid je uspela da zabeleži novu pobedu u Evroligi, poslednju u regularnom delu sezone, ovoga puta je u Madridu pao Bamberg 106:86 i nakon ove utakmice sve je poznato kada se radi o četvrtfinalistima Evrolige.

U četvrtfinalu će se sastati:

CSKA - Himki
Fenerbahče - Baskonija
Olimpijakos - Žalgiris
Panatinaikos - Real Madrid


Znalo se za Real Madrid da će svakako ostati na petoj poziciji nakon ovog kola zbog slabijeg odnosa u duelima sa Panatinaikosom i Olimpijakosom, a pošto su ove tri ekipe u krugu od 19 pobeda, Olimpijakos je najbolji (3 pobede i 1 poraz), Pao je iza sa 2 pobede i 2 poraza, a Real ima jednu pobedu i tri poraza u tom krugu.

Entoni Rendolf je blistao večeras, imao je 23 poena, 4/4 za tri, 5 skokova, 4 asistencije, 5 ukradenih lopti. Kod protivnika najbolji Heket sa 17 poena.

U drugom meču koji je bio totalno nebitan, Valensija je savladala Makabi sa 87:84.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 06.04.2018
23:07

CSKA, Fener, Zalgiris i Real, ce se najverovatnije naci na F4 u Beogradu. Po formatu takmicenja gledano, CSKA i Fener se ne mogu susreti do samog (potencijalnog) finala...Jako mi je drago za Zalgiris, igrali preslikano kao mi prosle sezone do onih povreda, samo sto su Litvanci imali tu srecu da njih zaobidju kadrovski problemi, i tako zasluzeno sasvim, a i ocekivano po meni, zauzeli 6 poziciju... Imaju zaista veliku sansu da se nadju na zavrsnom turniru....

avatar
SERBON
Friday, 06.04.2018
22:52

Žoc ili eventualno Itudis osvaja ovo.