Real Madrid "režirao" Lendejlov transfer u Žalgiris!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 21.05.2019.
12:33
Izvor: Sportske.net

Jedna odluka španskog giganta pokrenula je niz koji je okončan transferom Džoka Lendejla u Žalgiris.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS ostao je bez najkorisnijeg igrača u ponedeljak, pošto je Džok Lendejl potpisao za Žalgiris.

Vest o transferu reprezentativca Australije zatekla je navijače Partizana, ali se čini da je Lendejlov odlazak zapravo samo zatvorio krug koji je započet u Madridu.

Španska "Marka" prenela je da je će centar Real Madrida Gustavo Ajon napustiti klub na kraju sezone, a sve su prilike da će se "Kraljevići" odreći i Ognjena Kuzmića koji je cele sezone na margini.

Zbog toga je Real odmah krenuo u potragu za novim rešenjem na poziciji centra, a izbor je pao na prvotimca Žalgirisa Brendona Dejvisa (27, 208 cm) koji je navodno već dogovorio saradnju sa prošlosezonskim prvakom Evrope.

Bivši član 'Siksersa' i 'Netsa' imao je sa Žalgirisom ugovor na još godinu dana ali je Real platio obeštećenje kako bi ga doveo u svoje redove.

Pošto su "Zeleni" ostali bez važne karike u timu, jasno je bilo da će krenuti u potragu za zamenom, a izbor je pao na Džoka Lendejla koji je juče parafirao ugovor.

Na taj način zatvoren je krug čiji je početak bio u Madridu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke