Reakcije iz Hrvatske - Zvezdina ''osveta'', trener Cedevite ''razočaran i utučen''?

Autor: Darko Mitrović
subota 08.04.2017.
13:12
Izvor: Sportske.net, tportal.hr

U Hrvatskoj analiziraju razloge zbog kojih je trener Zagrepčana Veljko Mršić oštro kažnjen pred početak finalne serije plej-ofa ABA lige.

Beta/HINA/Daniel Kasap/Ds
Beta/HINA/Daniel Kasap/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, Mršić je zbog ''komentarisanja suđenja'' pred majstoricu polufinala sa Partizanom kažnjen suspenzijom na naredne dve utakmice, pa će ekipu Cedevite u Beogradu protiv Crvene zvezde mts sa klupe predvoditi njegov pomoćnik Đanmarko Poceko.

Hrvatski ''tportal'' tim povodom prenosi svoja saznanja da je Mršić posle odluke o suspenziji ''jako razočaran i utučen'', kao i da su i mnogi drugi u čudu da je zbog izjave kako sudije ''treba da se pridržavaju pravila igre'' zaslužio tako oštru kaznu.

Pomenuti izvor podseća i da se Cedevita oglasila ''sramežljivim'' ili ''oprezno napisanim'' saopštenjem, pa postavlja pitanje da li je razlog za to i što ''njihov bivši zaposlenik Krešimir Novosel radi kao direktor u ABA ligi''.

A onda su akcenat stavili i na sumnje u ulogu Nebojše Čovića u čitavoj priči, jer kako se navodi, njemu Cedevita ''nije simpatična'', posle prošlogodišnjih događanja, kada je objavila da će prihod od prodaje ulaznica za utakmicu sa Zvezdom, u sklopu Top 16 faze Evrolige, donirati za obnovu vukovarskog vodotornja, na šta je prvi čovek beogradskih crveno-belih oštro reagovao.

''Stoga se mnogi ljubitelji košarke u Hrvatskoj pitaju je li ova najnovija kazna Mršiću i Cedeviti možda osveta Zvezde za Vukovar i spomenutu akciju pomoći vodotornju? Svi se iskreno nadamo da nije jer nove tenzije nikome nisu potrebne uoči finalne serije'', navodi se, između ostalog, u tekstu hrvatskog ''tportala''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AfricaLofS
Sunday, 09.04.2017
10:49

Kada komsije koje konstantno dizu tenzije pocnu da govore o bespotrebnom dizanju tenzija. Nasmejes se na kraju. :)

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 08.04.2017
17:57

Zagrebcani su uvek bili ovakvi, sinoc su se celu noc veselili nasem neuspehu za cetvrtfinale EL, ali zato ce sve to karma da im vrati, neko gore to vidi sve.....

avatar
Saturday, 08.04.2017
16:23

znas kad je srecan mali covek ? tek kad vidi manjeg od sebe ... to je pravo stanje u kojoj se nalazi vas mutantski klub ... sukob secikese sa Kosova i ratnih zlocinaca ... pravi derbi ... p.s nastavite sa onim sektaskim reklamama za IDEA prodavnice , vi ste im najbolja podrska

avatar
Red Star
Saturday, 08.04.2017
20:59

Zato si ti vecito tuzan.

avatar
Kilavi Milojko
Saturday, 08.04.2017
23:35

Sta imas, botu nijedan, protiv Idee? Hrvatski brend? Ako bude za par meseci, recimo ruski, sta cemo onda? Koja lazljiva matrica onda sledi? Za redakciju: nista uvredljivo, samo realno.

avatar
Saturday, 08.04.2017
21:07

nisam vecito tuzan , cak naprotiv , veoma sam srecan u zivotu i svi me znaju kao vedru osobu ...

avatar
ProudKnight
Saturday, 08.04.2017
14:15

Mali su. Jako mali. Idemo Zvezdo po novi trofej!

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 08.04.2017
14:04

Ma mi njih sa Mrsicem ne bi mogli da pobedimo.... Poceko je daleko bolji trener to svi znaju nego novinari pokusavaju da naprave tenziju.

avatar
Zauvek Plavac
Saturday, 08.04.2017
13:20

Sujetne komšije, uvek bili i ostali...