Reakcije ''Grobara'' - U čemu se Čankov Partizan razlikuje od Nikolićevog?

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.12.2017.
22:06
Izvor: Sportske.net

Podrška novom treneru, ali i pitanje da li je nešto uspeo da promeni u odnosu na Partizan pod vođstvom Miroslava Nikolića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Proteklog vikenda Partizan je protiv ''fenjeraša'' ABA lige, ekipe MZT-a, uspeo da nakratko prekine seriju poraza, ali već večeras su sve slabosti ponovo izašle na videlo.

Kada ni 98 postignutih poena nije dovoljno za pobedu, jasno je kako je Partizan igrao u odbrani protiv Limoža.

Gosti iz Francuske su slavili sa 101:98, naneli Partizanu osmi poraz u devet kola Grupe C Evrokupa, a u reakcijama navijača crno-belih vidi se i podrška novom treneru, ali i sumnje da se i dalje ništa suštinski nije promenilo...

Da li su te sumnje opravdane, videće se već u subotu kada u goste crno-belima dolazi Mornar iz Bara.
-
- - - - - - - -
- - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 19.12.2017
23:42

Naravno uz njih i Šalić, koji je s Mutom jako napredovao, Andrić i Marinković, kojima fali samopouzdanja, Čakarević koji unosi fanatičnu borbenost i disciplinu... Sa jednim vrhunskim visokim igračem, 5, pa čak i 4, šampionski potencijal, posle priprema i uigravanja odbrana i napada.

avatar
magister
Tuesday, 19.12.2017
23:37

Partizan je u vakuumu, od kako je veštački gurnut na dole a Zvezda veštački uzdignuta. Ali treba biti dostojanstven i kad ne ide. Ovaj tim ima perspektivu, ali je skupljen u sred sezone. Iz prošle sezone - 3 igrača. Nisu novi imali u šta da se uklope, a Muta se priključio kad je sezona već počela. Ovo su posledice toga. Osim možda Tomića, sve su to talentovani igrači, Stevanović, Gavrilović koje se bezrazložno pljue, Aranitović, Pecarski, Tadi, Tanasković...

avatar
PLANETA MILAN
Tuesday, 19.12.2017
23:15

Samo da ne bude promena i prelaz koji to zapravo i nije kao sa Mentole na Rina...