Reakcija iz Hrvatske: ''Ovo se neće dopasti Nebojši Čoviću''

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.01.2020.
20:18
Izvor: Sportske.net, sportske novosti

Kako u Hrvatskoj izveštavaju o današnjem ublažavanju kazne Crvenoj zvezdi? Preneli su jednu važnu izjavu...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Košarkaška vest dana u regionu je odluka ABA lige da se Crvenoj zvezdi ublaži kazna zbog nedolaska na utakmicu protiv Budućnosti u Podgorici. Na osnovu te odluke, Zvezdi neće biti oduzet jedan bod, a novčani deo kazne je smanjen na 15.001 evro.

Ipak, na snazi je i dalje registracija utakmice rezultatom 20:0 za Budućnost, ali se u Zvezdi i dalje ne mire sa tim i traže odigravanje nove utakmice.

"Predsedništvo ABA lige je svojim neodlučivanjem nanelo štetu KK Crvena zvezda za šta će naš klub pokrenuti odgovarajući sudski krivični postupak, ukoliko Predsedništvo ne ispravi svoj evidentni propust", poručili su, između ostalog, iz Crvene zvezde posle današnje odluke.

Međutim, hrvatske ''Sportske novosti'' večeras prenose izjavu prvog čoveka ABA lige Domagoja Čavlovića:

''Predsedništvo o tome više neće diskutovati'', rekao je Čavlović za hrvatske ''Sportske novosti'' koje pritom naglašavaju da se ta izjava ''neće dopasti Nebojši Čoviću''.

Čini se da će biti još polemike na ovu temu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Tuesday, 14.01.2020
22:58

I ne treba da bude novo odigravanje, sami smo krivi sto dopustamo da nam se jedan covek sili u klubu i van njega. I ovo je mnogo sto su ucinili za nas, sluzbeni rezultat je po meni trebalo da bude, zajedno sa 1 bodom kazne ili novcanom kaznom umesto tog jednog boda manjka. Ovako su sad ucinili da svi budu zadovoljni, ali vidim da on covek hoce ceo plen. Pa to mu niko nece dopustiti.

avatar
Man united
Wednesday, 15.01.2020
10:52

Друже, они су нама спремали паклени дочек због свега што се дешава доле. Зар би ти послао играче да се нељуди иживљавају над њима? Ко зна шта би се све издешавало. Наши су се коначно објединили и устали против тлачења. Било какав инцидент би штетио протестима. То је Мило и тражио.

avatar
Man united
Friday, 17.01.2020
10:45

Не знам више ни сам. Чуо сам од пар тамошњих Срба да су нас чекали на зицер и да би свашта било да смо дошли. Јбмлг сад.

avatar
Čeki
Thursday, 16.01.2020
23:42

Ne bi nam nista uradili, jer bi onda u Crnoj Gori tek izbio ozbiljan haos. Ovaj out verujem da bi bilo samo prozivki i to je to, ne bi smeli iz Buducnosti da dopuste sebi nesto gore. Jer, problem bi u njihovoj zemlji bio jos veci koliko bi tek naroda ustalo da se buni, a kad bi oni dolazili ovde, ovaj put bi im se vratilo s kamatom. Zato bi ivaj put utakmica bila daleko mirnija nego u prethodne 2-3 godine.