Ražnatović - Zašto ga nervira Nurkićevo ponašanje i zašto više voli saradnju sa Zvezdom nego Partizanom

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 26.01.2018.
13:36
Izvor: Sportske.net, SportSport.ba

Miško Ražnatović je istakao da radije sarađuje sa Zvezdom nego sa Partizanom, a evo i razloga.

Beta/Frank Gunn/The Canadian Press via AP
Beta/Frank Gunn/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Miško Ražnatović je sigurno jedan od najuticajnijih košarkaških menadžera u Evropi, generalni direktor je agencije Beobasket koja je pronašla ogroman broj talenata, ima tu i veliki broj košarkaša koji sa uspehom igraju u NBA ligi.

On je u razgovoru za "Sportsport.ba" istakao nekoliko zanimljivih činjenica, kao što je "druga strana" Duška Vujoševića, ponašanje Jusufa Nurkića, saradnja sa Crvenom zvezdom i Partizanom...

Jusuf Nurkić je košarkaš koji igra odlično u Portlandu, ali je Ražnatović istakao kako mu se ne sviđa njegovo ponašanje.

"Nurkić je odličan igrač i tu nema nikakve dileme. Meni se lično njegovo ponašanje apsolutno ne sviđa, ali to je naravno manje važno u svoj toj priči", rekao je Ražnatović.

U intervjuu za pomenuti portal Ražnatović je istakao da je Luka Dončić spreman za NBA i da je najveći talenat nakon Dražena Petrovića, a potom je prokomentarisao i Duška Vujoševića, selektora reprezentacije BiH.

"Znamo se sigurno više od 20 godina. Mislim da manje-više o njemu svi sve znaju, kako u pogledu ostvarenih rezultata, tako i nevjerovatne količine igrača, koje je lansirao u orbitu, a prema kojima se ponašao kao roditelja. Znam iiz nekog drugog ugla i mogu reći da je neko ko je uvek spreman za šalu i veoma često je beskrajno duhovit", rekao je on.

O saradnji sa Zvezdom i Partizanom, rekao je da više voli da sarađuje sa klubovima koji igraju Evroligu.

"Ne navijam ni za jedan od navedenih klubova. Kao dete sam navijao za Radnički, a kada je on sišao s mape, pojavila se Mega i to je klub koji sada bodrim. Uvek je najbolje sarađivati s evroligašima, pa je u Srbiji to uvek bio slučaj. Tim koji je igrao Evroligu mogao je lakše da angažuje najkvalitetnije igrače, a samim tim i saradnja je bila na većem nivou nego sa klubovima koji nisu u Evroligi", istakao je on.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 27.01.2018
13:41

Pa ovu mu je mozda najkorektnija izjava,a i tako treba da bude. Nema to volim ove one,ko igra EL dovesce bolje za manje para od onih sto ne igraju EL jer je su dobri nastupi u EL vajld karta za NBA i velike ugovore.

avatar
Kladionicar
Friday, 26.01.2018
18:51

A gde je on ovde rekao da vise voli da saradjuje sa Zvezdom?

avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 26.01.2018
16:36

Miško je kreator svega što se u košarci,na ovim prostorima ,dešava.Drži kao agente polovinu igrča u ABA ligi,ima svoj klub kroz koji ih razigrava i omogućava da ako nastane kriza,povrate formu kroz utakmice u Megi.Dobrom saradnjom saradnjom sa Zvezdom i FMP-om koji su vlasništvo istog čoveka čine ABA ligu apsolutno neregularnom.Uostalom pre finala sa Zvezdom su otvoreno rekli da ih igranje u Evroligi ne zanima.Cibona osvaja Aba ligu ,a Evroligu igra Zvezda.Igokea prvak ABA lige,a u Evroligi igra Zvezda.FMP i Zvezda u istom rangu takmičenja i igrači po potrebi idu iz kluba u klub.Da zaključim,Zvezda je od četiri učešća u Evroligi,samo jedno izborila na parketu,a ostalo je sve ,samo ne na sportski način na terenu.

avatar
RIP KOBE
Friday, 26.01.2018
16:25

a kada ce taj evroligas da ode na neki f4 mozda a da ne pricamo o osvajanju el?!

avatar
Pipo Inzagi
Friday, 26.01.2018
17:35

Pre nego državno mezimče....

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Saturday, 27.01.2018
13:20

U je 13 godina ste igrali i otisli jednom svaka cast,za 3 godine imamo vise pobeda u gostima nego vi za 13,imali ste skorove sa po 3,4 pobede,mozda ti imas kratko pamcenje nemaju svi

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 26.01.2018
15:25

Vodja navijaca Mege, takodje je i veoma dobar prijatelj sa Covarom, tako da i ne cudi odlicna saradnja....Uostalom, Evroligas ima dobru poziciju u pregovorima, nudi uslove i ima olaksavajuce okolnosti, ne mora da pretplacuje. Dogovori su dosta laksi, na zadovoljstvo sve tri strane....

avatar
petar000
Friday, 26.01.2018
16:50

Nema tu veze ko je sa kim dobar kad je lova u pitanju. naslov je netacan (ili delimicno tacan), jer je konkretno rekao da najbolju saradnju ima sa onim ko igra trenutno EL. Ako to bude sutra Buducnost, imace sa njima najbolju saradnju. tekst i intervju su vrlo jasni, e sad sto ga svako kapira kako mu odgovara i kako mu je drago je nesto drugo.