Razlog više da dođete u halu - Čanak potvrdio, sa pojačanjima na Cibonu!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.01.2018.
13:12
Izvor: Sportske.net

Regionalni "El klasiko" biće odigran u subotu od 19 časova, a crno-beli će u meč ući pojačani za dva košarkaša.

Beta/ABA Liga/Partizan NIS/Ds
Beta/ABA Liga/Partizan NIS/Ds

Povezane vesti

Sutra se od 19 časova sastaju Partizan i Cibona u "klasiku" regionalnog takmičenja, a trener Partizana Nenad Čanak je istakao da ekipa mora da se pazi Cibone ukoliko želi da pruži istu partiju kao u Zagrebu.

Da podsetimo, ulaz u halu "Aleksandar Nikolić" je besplatan.

Nenad Čanak je napomenuo da će u ekipi biti dva nova pojačanja, Kvame Van i Bondža Si.

"Gostuje nam Cibona, a naši dueli sa njima su kroz istoriju uvek bili zanimljivi. Sudar dva bivša šampiona Evrope uvek pobuđuje posebnu pažnju, a tako je i ovog puta. Na samoj utakmici, mi ćemo pokušati da nastavimo niz dobrih igrara i da što je bolje moguće uklopimo dva nova pojačanja. Ne treba očekivati mnogo od njih u sutrašnjem meču, ali nemamo mnogo vremena i moramo da ih u što kraćem roku uklopimo u tim. Očekuje nas meč protiv iskusne Cibone koja ima igrače sa dosta abaligaških utakmica u rukama i nogama. Znaju da igraju košarku i ako im dopustimo da uvedu utakmicu u njihov ritam, imaćemo puno problema. Ipak, sudeći po tome kako treniramo, verujem da imamo dobre šanse da sutra pobedimo", rekao je Čanak.

Igre Partizana daju veru igračima da mogu da dođu do trijumfa, a tako misli i Aleksandar Aranitović, mladi košarkaš crno-belih.

"Znamo šta nam je cilj i znamo da nas do njega vodi samo pobeda. I Cibona i mi smo dosta promenili sastav u odnosu na prvi duel, imamo nove trenere i igramo drugačije. Naše igre u poslednje vreme, daju nam pravo da verujemo u trijumf, a nadam se da ćemo do njega doći uz podršku sa punih tribina", rekao je Aranitović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke