Rat u Portlandu, Nurkić udarao i glavom!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.03.2019.
07:56
Izvor: Sportske.net

Portland i Oklahoma upravo završili uzbudljiv meč. Milvoki iskalio bes na Indijani...

Beta/AP Photo/Chuck Burton
Beta/AP Photo/Chuck Burton

Povezane vesti

Baksi su se vratili kući, ceh je platila Indijana. Posle poraza u Juti i Feniksu, lider je stigao do 49. pobede u sezoni po povratku sa turneje.

Adetokumbo je dobio tehničku sredinom treće četvrtine, to kao da je dodatno razljutilo Bakse koji su serijom 13:0 otvorili vrata pobede.

Grk je ubacio 29 poena, Midlton dodao 27, na drugoj strani Majls Tarner 22 poena, Bogdanović 17, Pejsersi koji drže treće mesto imaju težak ispit, gostuju i Filadelfiji koja im diše za vratom.

Playoff intensity at the Rose Garden

Nurkic ejected with 2nd technical after headbutt, PG also charged with technical pic.twitter.com/w9RjRh5aGE

— Bleacher Report (@BleacherReport) 08. март 2019. >


Produžetak u Portlandu, Oklahoma je osvojila "Moda Centar". Pol Džordž je ubacio 32 poena, imao 14 skokova i 6 asistencija, Lilard na drugoj strani 51 poen, 9 asistencija, 5 skokova, na kraju trijumf Tandera protiv direktnog rivala. Oklahoma je treća na Zapadu, Portland je pao na peto mesto.

Nurkić je isključen zbog udaranja glavom Pola Džordža, Bosanac je završio sa 13 poena i 17 skokova. Vestbruk je ubacio 37 poena, od toga 9 u produžetku, mnogo vatre, dosta kontroverznih sudijskih odluka, delovalo je kao da je plej of meč. Nurkić je dobio lakat u glavu od Vestbruka, zatim ga je Ras odgurnuo, prva zvezda gostiju se svađala sa publikom, utišavao je dvoranu i na kraju slavio, Oklahoma je počistila Portland u regularnoj sezoni, ako se budu sreli u plej ofu, čeka nas poslastica.

Portland - Oklahoma 121:129 pr.
Milvoki - Indijana 117:98

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke