Rat saopštenjima, nakon Budućnosti oglasila se i Zvezda!

Autor: Beta Beta
utorak 23.04.2019.
14:41
Izvor: Beta

Uskoro ćemo dobiti i Zvezdinu verziju dešavanja u finalnoj seriji.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Košarkaši klub Crvena zvezda zahvalio je danas na čestitkama klubovima i Evroligi posle osvajanja šampionske titule u ABA ligi i najavio konferenciju za novinare na kojoj će obavestiti javnost o događajima koji su pratili finalnu seriju plej-ofa u pet utakmica protiv Budućnosti.

Zvezda je sinoć osvojila titulu u regionalnoj ligi, pošto je sa 3:2 u finalnoj seriji pobedila Budućnost. "Crveno-beli" su sve tri pobede ostvarili kao domaćini, a Budućnost je obe pobede ostvarila u Morači.

Iz Zvezde je najavljeno da će naredne dane posvetiti proslavi titule i povratka u Evroligu.

Osim klubovima ABA lige i Evroligi koji su čestitali "Crveno-belima", Zvezda je zahvalnost izrazila i navijačima, koji su, kako je navedeno, "napravili fantastičnu atmosferu i vodili tim do velikih pobeda i pružali veliku podršku klubu, igračima i stručnom štabu tokom teških trenutaka u Podgorici koji su najmanje imali veze sa košarkom i sportom".

Sledi nastavak saopštenja.

"Takođe, svesni da pojedinci i 'moralni čistunci' pokušavaju u ovim trenucima da umanje ovaj veliki uspeh tima pojedinim dešavanjima pre pete utakmice, klub će u narednim danima na konferenciji za medije do najsitnijih detalja informisati javnost o svim događajima, ličnostima i njihovim ulogama u nemilim scenama koje su pratili finalnu seriju, počev i na prvom mestu od organizovanog napada na delegaciju Zvezde u Podgorici, pa sve do smišljene provokacije publike pojedinaca iz delegacije Budućnosti, u cilju neodržavanja pete utakmice", piše u saopštenju.

Odlučujuća peta utakmica sinoć je kasnila skoro sat vremena pošto je nekolicina navijača Zvezde ušla na teren prilikom zagrevanja igrača, zbog čega su košarkaši Budućnosti napustili parket. Incidenata je bilo i na prethodne četiri utakmice u Beogradu i Podgorici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 24.04.2019
11:46

DV PG je kriv za sve.

avatar
esadesad samoesad
Tuesday, 23.04.2019
16:32

Sta kazu zahvaliti navijacima, navijacima koji gadjaju stolicom,vidi se da su oni zavrsili posao. Balkanska posla, nikad nema promjena na Balkanu.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 23.04.2019
14:55

Sta je to Partizan tolko skandalozno uradio (sem sto je ubacio 3, 4 upaljaca) na utakmici sa Cedevitom pa je kaznjen jednom utakmicom pred praznim tribinama.
Ljudi iz ABA lige pokusvaju da nam kazu da su tri, cetri upaljaca gora od eksera, srafova, stolica, lopta, upaljaca, pljuvanja, upada navijaca na teren,.. sto je vidjeno u ovoj finalnoj seriji (sa obe strane), a proslo je bez kazne,