Raško Katić nastavlja da oduševljava, još ćemo ga gledati!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.06.2020.
16:04
Izvor: Sportske.net, SPD Radnički

Informacija zvanično potvrđena.

Epa/Alexandros Vlachos
Epa/Alexandros Vlachos

Povezane vesti

Iako već u poznim igračkim godinama, nekadašnji reprezentativac Srbije Raško Katić ipak još neće u košarkašku penziju.

Iako je to najavio za kraj ove sezone, njega ćemo na košarkaškim terenima gledati i u narednoj, i to u Košarkaškoj ligi Srbije, ponovo u dresu kragujevačkog Radničkog.

Kragujevčani su to danas i zvanično potvrdili u saopštenju dostavljenom medijima, koje u nastavku prenosimo.

''Iskusni Raško Katić (39) nosiće dres Radničkog i u narednoj takmičarskoj sezoni. Nekadašnji reprezentativac Srbije biće od velike pomoći kragujevačkom klubu, koga od oktobra očekuju veliki izazovi u Košarkaškoj ligi Srbije.

Iako u poznim igračkim godinama, Katić je u minuloj sezoni pokazao da je poput dobrog vina, predvodivši Kragujevčane do prvog mesta u Drugoj ligi Srbije i plasmana u Košarkašku ligu Srbije.

Sjajni centar je, podsetimo, prošlog leta najavio završetak igračke karijere, ali je na nagovor svojih nekadašnjih saigrača Darka Veljovića, Ivana Miloševića i Ivice Vukotića, koji su u međuvremenu preuzeli rukovođenje kragujevačkim klubom, odlučio da odloži odluku o penzionisanju i zaduži dres Radničkog sa brojem 14.
-
Baner 10

Tokom svoje bogate i plodonosne karijere, Katić je nastupao za veliki broj domaćih i inostranih klubova sa kojima je osvajao brojne trofeje. Ipak, najdraže priznanje mu je svakako planetarno srebro, osvojeno sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine'', navodi se u saopštenju Radničkog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke