Raduljica kakvog još niste videli!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.11.2017.
23:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Šta se promenilo od Olimpijskih igara i njegovog prethodnog nastupa za naš nacionalni tim?

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Za razliku od Evrobasketa, kada zbog povrede nije mogao da nastupi u dresu sa državnim grbom, Miroslav Raduljica sada je spreman za start u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Popularnog ''Radulju'' ćemo tako posle više od godinu dana videti među ''Orlovima'', a šta se u međuvremenu promenilo, otkrio je u intervjuu ''Novostima''.

''Dolazim mršaviji nego ikada'', naglasio je Raduljica.

Neobično mu je i što nije u pitanju letnje okupljanje reprezentacije, a posebno mu je drago što Srbija u kvalifikacijama startuje na domaćem terenu, pa očekuje i veliku podršku sa tribina.

Poslednjih meseci nastupa u Kini, još uvek se privikava na život u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, ali za sada su mu utisci odlični.

''Družim se sa Kinezima, a oni nisu navikli na to. Uvek kao stranci dolaze Amerikanci koji nisu otvoreni za druženje. Ja im dodajem i lopte na terenu, što je za njih potpuno čudno. Obično stranci samo šutiraju.

Igram istu košarku u svakom timu, oni su to prepoznali i mislim da me baš gotive'', zaključio je Raduljica i otkriva da već uveliko uči i kineski jezik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke