Raduljica 'iz svlačionice' otkrio šta sada sledi!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.09.2015.
15:43
Izvor: Sportske.net

Centar košarkaške reprezentacije Srbije iskoristio je trenutak da sva i po časa pre početka duela sa Španijom pošalje poruku saigračima i onima koji će bodriti "Orlove" na Eurobasketu.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Miroslav Raduljica ne spada među one koji "Tviter" koriste suviše često o čemu svedoči i broj "ispaljenih tvitova" od momenta kada se priključio ovoj društvenoj mreži.

Centar košarkaške reprezentacije Srbije uglavnom koristi svoju popularnost u humanitarne svrhe kada pratioce poziva da podrže neku društveno korisnu akciju ili da pohvali uspeh nekog drugog sportiste ili naših reprezentativnih selekcija.

Kako u subotu počinje Eurobasket sigurni smo da će Raduljica biti nešto aktivniji o čemu svedoči i "tvit" koji je "ispalio" dva i po sata pre početka utakmice sa Španijom.

"To je to, momci. Sada samo #igrajipobedi" napisao je Raduljica i priložio kolektivnu fotografiju reprezentativaca na svom "Instagramu".

To je to, momci. Sada samo #igrajipobedi

A photo posted by Miroslav Raduljica Official (@mraduljica) on Sep 5, 2015 at 6:22am PDT


Stihovi "Igraj i pobedi..." napisani su pre početka prethodnog Mundobasketa kao podrška našim reprezentativcima a nadamo se da će uz taktove ove košarkaške himne "Orlovi" beležiti sjajne rezultate na Eurobasketu.

Kako reče Raduljica, sada je na ekipi da igra i pobeđuje a Srbija će biti tu da izabranicima Saše Đorđevića šalje pozitivne vibracije i bodri ih bez obzira na sve.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke