Radonjin Bajern ponovo slavio, ovoga puta nakon velikog preokreta u poslednjoj četvrtini!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 15.04.2018.
17:13
Izvor: Sportske.net

Košarkaši minhenskog Bajerna ostvarili su novi trijumf u nemačkom šampionatu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Izabranici Dejana Radonjića upisali su novi trijumf pod njegovim vođstvom, slavili su po 26. put u nemačkoj Bundesligi, ovoga puta na gostovanju Frankfurtu posle velikog preokreta, rezultatom 83-87.

Dobio je Bajern prvi kvartal sa 19-22, ali je Frankfurt preokrenuo rezultat u drugoj četvrtini, te je na odmor otišao sa četiri poena prednosti.

Bavarci su treći kvartal odigrali jako loše, pa je domaćin u poslednjih 10 minuta ušao sa čak 14 poena viška i činilo se da će Radonjić doživeti prvi poraz na klupi Bajerna.

Ipak, odigrali su fantastičnu poslednju četvrtinu košarkaši gostujućeg sastava, dolaze do preokreta i na kraju do pobede, odlučujuća deonica pripala je ekipi iz Minhena rezultatom 18-36.

Sjajan je u pobedničkom sastavu bio Vladimir Lučić sa 19 poena, pratili su ga Devin Buker sa pola koša manje, Redži Reding sa 12 poena, kao i Stefan Jović sa 11.

U ekipi Frankfurta 32 poena Vebstera, 23 je upisao Skrab.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Sunday, 15.04.2018
18:02

Ne znam zbog cega se toliko potenciraju sada rezultati Bajerna u domacem sampionatu od kad ih je Radonjic preuzeo? Djordjevic je takodje bio fantastican u domacem prvenstvu, ali se to jako retko naglasavalo. Ali se svaka utakmica sada prati od kad ih vodi Radonjic.