Radonjiću ne znači mnogo odsustvo Printezisa i Heketa

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.12.2016.
13:51
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić objasnio je da izostanak Jorgosa Printezisa i Danijela Heketa neće uticati previše na Olimpijakos koji u svojim redovima ima mnogo iskusnih i kvalitetnih igrača.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s otputovali su za Atinu na utakmicu 13. kola Evrolige sa Olimpijakosom koja je zakazana za utorak od 20 časova.

Crveno-beli su nakon gostovanja MZT-u u Skoplju imali tek toliko vremena da prepakuju stvari i spreme se za put u grčku prestonicu gde ih čeka novo evroligaško iskušenje protiv "bratskog" Olimpijakosa.

"Idemo u goste ekipi Olimpijakosa, odnos između naših klubova je dobro poznat, kao i kvalitet ekipe Olimpijakosa. Ovo je još jedna u nizu vrlo teških utakmica koje igramo tokom decembra. Igramo i protiv tima koji poput nas, nema poraz u domaćem šampionatu" objasnio je Dejan Radonjić.

Ekipa Janisa Sferopulosa biće oslabljena neigranjem Jorgosa Printezisa i Danijela Heketa, ali Dejan Radonjić ne misli da će njihov izostanak predstavljati veliki hendikep za Atinjane.

"Bez obzira na izostanak Printezisa i Heketa, šampion Grčke ima toliko igrača ogromnog iskustva i kvaliteta koji mogu da igraju evroligaške mečeve na vrhunskom nivou" istakao je strateg šampiona Srbije.

Utakmici u Pireju prethode mečevi sa Žalgirisom, Budućnosti, Makabijem i MZT-om, a nakon gostovanja u grčkoj prestonici Zvezdu čekaju još dva meča na svom terenu u Evroligi protiv Real Madrida i moskovskog CSKA.

"Zbog svega navedenog, svesni smo da nas čeka izuzetno težak meč i izuzetno dobar i jak tim. Pokušaćemo da im pariramo i da odigramo još jednu dobru utakmicu, koja nam dolazi na sredini u ovoj seriji napornih i teških mečeva koje igramo u decembru" zaključio je Radonjić.

Utakmica 13. kola Evrolige između Olimpijakosa i Crvene zvezde mt:s na programu je u utorak, 20. decembra, od 20 časova uz direktan prenos na prvom kanalu TV Sport Klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke