Radonjić zadovoljan: "Samo da ne bude izostanaka do kraja..."

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.02.2017.
21:38
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da njegova ekipa odigrala dobar meč protiv Galatasaraja i da je od početka kontrolisala igru i rezultat.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da njegova ekipa odigrala dobar meč protiv Galatasaraja i da je od početka kontrolisala igru i rezultat.

"Utakmica sa Galatasarajom ima poseban značaj i dodatno nam je drago što smo bili bolji od njih. Uprkos svemu smo bili veoma dobri i došli do 13. pobede. Podizali smo nivo igre, dobijali na samopouzdanju i gradili rezultat koji je do kraja bio potpuno pod našom kontrolom", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Zvezda je zabeležila 13. pobedu u Evroligi ove sezone, pošto je sa 77:58 savladala Galatasaraj i tako napravila važan korak ka plasmanu u četvrtfinale.

"Veoma sam zadovoljan uradjenim do sada u Evroligi. Sećamo se šta se pričalo pre početka sezone. Naša razmišljanja ostaju ista, radimo, spremamo se, oporavljamo, pa ćemo videti šta će to doneti", kazao je Radonjić.

On je naveo da je veoma značajno to što je ekipa izgradila dobar ambijent posle trijumfa u Kupu Radivoja Koraća, ali da nije očekivao ovakvu igru u prvoj narednoj utakmici.

"Nije bilo realno da se očekuje da ćemo kontrolisati igru i biti tako dobri posle svega šta je bilo. Još sam zadovoljniji time i drago mi je da smo uspeli da nadjemo rešenje za takvu situaciju", kazao je trener crveno-belih.

Radonjić je rekao da se nada da ekipa više neće imati kadrovskih problema kao u prethodnom periodu, kada je bilo nekoliko povredjenih igrača.

"Nadam se samo da nećemo ponovo doći u poziciju da imamo problema kao što smo imali jer je jasno da kompletni izgledamo dobro. Pokušaćemo narednih dana da maksimalno oporavimo ekipu. Idemo veoma motivisani, svakog dana. Trudimo se da radimo i ćutimo. Ako bude nekih poraza, valjda se nećete naljutiti na mene", rekao je Radonjić.

On je dodao da nije realno da Zvezda bude kompletna u narednim susretima jer se Nemanja Dangubić još nije oporavio od povrede.

"Nadam se da neće biti još izostanaka. Dangubić neće biti spreman. Biću srećan kad počne da trči. Sve to je u dobrom procesu, nema problematike, ali je zdravlje u pitanju, tu nema žurbe. Biće na terenu kada bude bio spreman", rekao je Radonjić.

Zvezda će u narednom kolu Evrolige dočekati nemački Bamberg.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Azor Ahai 333
Thursday, 23.02.2017
23:47

Kako li je grobarima dok gledaju evroligu ?Danas sam imao prilike to da vidim kod kuce kad sam gledao revolta...

avatar
Sampioni u boćanju
Thursday, 23.02.2017
23:34

Doktor Dejan Radonjic ;-)