Radonjić trener kola, Bogdan u timu nedelje!

Autor: Nikola Miloradović
subota 25.02.2017.
16:45
Izvor: Sportske.net

Kompletirana je i 23. runda Evrolige, a u nastavku pogledajte ko se sve našao u timu nedelje.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Minulo kolo će ljubiteljima košarke u Srbiji ostati u pamćenju po vrlo bitnoj i ubedljivoj pobedi Zvezde nad turskim Galatasarajem, kao i po "šuterskoj klinici" Branka Lazića, koji nažalost nije dobio priznanje za svoju možda i najbolju ofanzivnu partiju u crveno-belom dresu u svojoj karijeri.

Kada se sagledaju individualni učinci, jasno je da je najbolji igrač 23. runde bio košarkaš moskovskog CSKA Nando De Kolo, koji je proglašen i za najkorisnijeg igrača kola.

Pored njega, u timu nedelje se našao i Paulius Jankunas iz Žalgirisa, koji je bio jedan od najzaslužnijih za trijumf Žalgirisa nad Bambergom, kao i Serhio Ljulj koji je predvodio Real do pobede protiv Darušafake.

Tu je i centar Efesa Brajant Danston koji je sa 15 poena i sedam skokova bio jedan od najboljih u pobedi Perasovićeve ekipe nad Baskonijom.

Tim kola kompletira bivši košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović, koji je postigao više od trećine koševa Fenerbahčea u pobedi nad Olimpijakosom. Postigao je Bogdan 27 poena, ostatak Fenera dao je 40.

Za trenera kola izabran je strateg Crvene zvezde mts Dejan Radonjić, koji je maestralno pripremio svoj tim za meč sa aktuelnim osvajačem Evrokupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 25.02.2017
19:17

Радоња Доктор кошарке.