Radonjić posle nove pobede: ''Praznično drugo poluvreme''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.12.2016.
22:48
Izvor: Sportske.net, kkcedevita.hr

Činjenica da je večerašnji meč odigran na katolički Božić navela je Zvezdinog trenera na zaključak da je i to uticalo na 58:57 u drugom poluvremenu.

BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS
BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS

Povezane vesti

Aktuelni šampion nastavio je i večeras da deli lekcije na ''Jadranu'', Zvezdinu snagu je još jednom ove sezone osetila i Cedevita, koja je pred svojim navijačima poražena sa 95:91.

Zanimljivo je da je u drugom poluvremenu postignuto čak 115 poena (58:57 za domaće), što trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić pripisuje prazničnoj atmosferi u Zagrebu.

"Čestitao bih svima Božić. Mi smo došli ovde posle nekoliko teških utakmica. Zasigurno ste mogli očekivati da ne možemo biti na nivou onog što smo imali prilike gledati Zvezdu ove sezone. Shodno tome je i utakmica u drugom poluvremenu bila praznična, Cedevita je postigla 58, a Zvezda 57 poena.

U tom dobrom napadačkom izdanju jedne i druge ekipe mi smo uspeli na kraju da slavimo i nakon ove pobede mislim da je realno da ćemo regularni deo sezone završiti na prvom mestu'',
izjavio je Radonjić.

Slično razmišlja i Nemanja Dangubić.

''Ovo je velika pobeda za nas u derbiju. Utakmicu smo otvorili loše, pogotovo u obrani. Nakon toga smo odigrali bolju odbranu, došli do priključka i poveli. Cedevita je uglavnom bila raspoložena u napadu, kao i mi.

Na kraju je najbitnija pobjeda i idemo dalje. Čestitao bih svima Božić i košarkašima Cedevite čestitao bih na dobroj utakmici'',
istakao je Dangubić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke