Radonjić: "Partizan zaslužio pobedu"

Autor: Beta Beta
nedelja 01.03.2015.
21:31
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić čestitao je Partizanu zasluženu pobedu i konstatovao da njegovi izabranici u derbiju nisu pokazali ni deo onoga što mogu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je da je Partizan večeras zasluženo pobedio njegovu ekipu u Jadranskoj ligi.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Generalno, Partizan je večeras bio bolji i to je to. Da bi se dobio iskusan i kvalitetan protivnik kao što je Partizan, potrebno je da imamo više raspoloženih igrača", rekao je Radonjić.

Zvezda je kao gost u hali "Pionir" izgubila od Partizana sa 77:63, u duelu 23. kola regionalnog takmičenja.

"U trećoj četvrtini smo bili bez koncentracije. Nismo bili ni blizu onoga što Zvezda može, što je očekivano zbog svega u prethodnom periodu. Ne samo Kupa, već i pre toga. Partizan je to iskoristio", kazao je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Nemanja Dangubić rekao je da su protivnički košarkaši bili bolji.

"Čestitam igračima Partizana, bili su bolji. Počeli smo malo nervozno, nismo pogodili otvorene šuteve. Ušli smo u nervozu, pali u odbrani, tako da su zasluženo pobedili. Okrećemo sledećoj utakmici", rekao je Dangubić.

Zvezda je još ranije obezbedila prvo mesto u regularnom delu, dok Partizan sada ima skor 16/7, pobedu manje od drugoplasirane Budućnosti, a jednu više od Cedevite, koja je četvrta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 01.03.2015
22:44

Ispada da je bolje bez Murica:-D Salu na stranu, ovo je pobeda i za Eda Meda Murica:-D

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 04.03.2015
14:24

Ma ne hvalim ga procitaj bolje sta pise.....ja sam ga pitao gde je bio dve godine i to mu postavljam skoro u svakom komentaru i on mi jednom odgovorio trenirao sam da bi mogao da se vratim jaci kao i Zvezda :) Sta reci :) Za njega nema plus...tezak je put oporavka....13 godina je veliki period tako su i posledice velike :)