Radonjić otkrio - Evo ko je najbolji igrač kojeg je trenirao!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
14:37
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dejan Radonjić odgovarao je na pitanja u rubrici "Fan mail" i tom prilikom otkrio ko je najbolji igrač kojeg je trenirao u dosadašnjem toku karijere.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Pre sedam dana ABA liga je obavestila ljubitelje košarke da putem rubrike "Fan Mail" mogu da postave pitanja treneru Crvene zvezde mt:s Dejanu Radonjiću.

Verujemo da je osim odabranih pitanja i odgovora bilo još mnogo interesantnih, ali smo uvereni da će vas i ono što je ABA liga objavila na zvaničnom sajtu dobrano nasmejati.

Strateg šampiona Srbije i regionalne lige uspeo je još jednom da izdominira, ali se mora priznati da ima odgovora koji su vrlo interesantni.

Pored toga što je potvrdio da će Zvezda angažovati novog centra i poručio da će Petar Rakićević uskoro debitovati, Dejan Radonjić nije izdvajao pojedince iz svog tima.

Mora se, ipak, priznati da je najinteresantniji odgovor bio vezan za pitanje o tome koji je najbolji igrač kojeg je imao prilike da trenira.

"Nikola Vučević", kratko i jasno odgovorio je Dejan Radonjić koji je centra Orlanda trenirao u vreme dok je sedeo na klupi podgoričke Budućnosti.

Ukoliko vas interesuje kog igrača bi Radonjić poveo sa sobom u naredni klub i da li sebe vidi u Zvezdi 2030. godine, odgovore možete da potražite OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 23.11.2016
19:06

Vucicevic je veliki Zvezdas, sto se vec godinama moze to videti. Prosle sezone je kidao u NBA, jednog dana dolazi u Zvezdu, dao je rec kao sto su i Teodosic i Antic to obecali. Dokle god bude bilo Srbije i velikih Zvezdasa, Crvena Zvezda, poput nase reprezentacije ima svetlu buducnost.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 23.11.2016
18:24

Puno si ih trenirao valjanih....i ovog dok je bio petlic xaxxax a....pitajte duleta koga je sve trenirao. ...pocnimo od sase djordjevica danilovica...gde ste vi, bre vi svoju istoriju pravite u dve tri godine i naravno ne svojoj nego vam fmp udeli sirotinje da popunjte salu s trofejima koji datiraju iz vremena kosarke na zemljanim terenima

avatar
papaja
Wednesday, 23.11.2016
19:13

Hahhahaha a jes tebe udara kompleks pa to nije realno...Bolje idi bodri avangardu protiv uvijek neugodnog belgijskog golden stejta...ne razumijem kake veze tvoj kom ima sa njegovom izjavom

avatar
Red Star
Thursday, 24.11.2016
00:26

Ni jedan njegov komentar nema veze ni sa cim.

avatar
Урош ДС Стефановић
Wednesday, 23.11.2016
19:47

Dal je tebi momak dobro? Sta si zapenio, ako ti se ne svidja vest, saltaj dalje. O Isuse...

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 23.11.2016
16:40

Hahaha, na pitanje kojeg bi igraca poveo sa sobom u drugi klub istakao je Nesu Ilica uz obrazlozenje da niko nije dao 71 poen na jednom mecu osim njega. Ni ostala pitanja nisu losa ali odgovori su u Radonjinom fazonu pricaj mnogo a ne kazi nista ili jos gore pricaj malo i ne kazi nista.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 23.11.2016
16:01

Vucevica je novi sistem u Orlandu potpuno stopirao...Uopste ne igra kao nekada,nema ofanzivne igre.Vidjecemo oce li se vratiti na pravi put.

avatar
babaroga
Wednesday, 23.11.2016
16:21

Ma briga ga. Kod nas ima mesto za njega, takav Zvezdas je uvek dobrodosao.

avatar
Стефан Б.
Wednesday, 23.11.2016
16:32

Njemu je najbolje da ode sad kad je tu Ibaka.