Radonjić: ''Olimpija ne zaslužuje poslednje mesto na tabeli''

Autor: Beta Beta
nedelja 27.11.2016.
16:02
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da Olimpija po prikazanoj igri zaslužuje bolji plasman na tabeli Jadranske lige od trenutnog i da njegova ekipa u predstojećoj utakmici mora da zaustavi dobar šut protivnika.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Očekuje nas još jedan meč u regionalnom takmičenju sa ekipom koja mnogo bolje igre od trenutnog položaja na tabeli. Olimpija je pobedila Ulm u Evrokupu, nakon toga pobedila je i u domaćem prvenstvu i očigledno u dobroj form i raspoloženju dočekuju naš duel. Izgubili su nekoliko utakmica u ABA ligi u neizvesnim završnicama, da su ih rešili u svoju korist imali bi značajno bolji plasman na tabeli", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde otputovali su danas u Ljubljanu, gde će sutra od 17 časova igrati protiv Olimpije, utakmicu 11. kola Jadranske lige.

"Prethodne mečeve u kojima su pobedjivai igrali su nekompletni, ali očekujem da u ponedeljak nastupe u punom sastavu. Jasno je da svi protiv našeg tima izlaze maksimalno motivisani sa željom da pobede. Naš zadatak je da nametnemo svoj ritam, da protivniku ne dozvolimo dobar šut, jer su u tom segmentu vrlo kvalitetni, takodje i poene iz tranzicije i da tako dodjemo do povoljnog rezultata
", dodao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Milko Bjelica rekao je da očekuje tešlu utakmicu, ali da njegova ekipa želi da ostane jedina neporažena u ligi.

"Olimpija ima dobar sastav i jasno je da nas ne očekuje lak posao. Medjutim, zna se koji nam je cilj, ali moramo da odgovorimo velikom energijom, da odigramo dobro u odbrani što je naš zaštitni znak i da zaustavimo njihov dobar šut i polukontru i kontru. Neće biti laka utakmica, ali želimo nove bodove kojima bismo ostali usamljeni na vrhu tabele", rekao je on.

Posle 10 kola u regionalnom takmičenju Zvezda ima svih 10 pobeda, a Olimpija je poslednja sa tri pobede i šest poraza, uz utakmicu manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke